Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemez helyett EP-sorozattal jelentkezik a Manowar, Anders Johansson lett az új dobosuk

Anders Johansson lett a Manowar új dobosa. Már a Hammerfall és Yngwie Malmsteen volt ütőse hallható azon az EP-sorozaton is, amelynek első része a napokban kerül forgalomba a banda turnéállomásain.

0328manowar

Háromrészes EP-sorozattal jelentkezik a Manowar. A The Final Battle című széria első részét március 29-től árusítják majd a zenekar aktuális turnéjának állomásain, a digitális hálózatokra pedig május 30-ától kerül ki. A minialbumok mind új dalokat rejtenek majd, és a jelen állás szerint ezekből áll majd össze a zenekar következő sorlemeze. „Egyszerűen elképesztő, micsoda kíméletlen erő rejlik ezekben a dalokban!”, mondja Joey DeMaio basszer. „Egyszerűen nem hozhattunk ki most egyszerre több nótát, túl sok lett volna. Esélyt akarunk adni a rajongóknak, hogy minden hangot, minden szót befogadhassanak, majd erőt merítsenek az élményből a mindennapok csatáihoz.”

A The Final Battle I-re felkerülő dalok a March Of The Heroes Into Valhalla, a Blood And Steel, a Sword Of The Highlands és a Joey által énekelt (!) You Shall Die Before I Die. Érdekesség, hogy ezeken a felvételeken már a zenekar új dobosa, Anders Johansson hallható, aki élőben március 25-én, Brnóban debütált a Manowar soraiban. Szintén ezekben a dalokban mutatkozik be stúdiófelvételen a tavaly év végén leigazolt új gitáros, E.V. Martel is.

 

Hozzászólások 

 
#3 Tuonela 2019-03-29 13:22
Meghallgattam az új EP-t. Kaptunk egy introt; két érdemi, de tipikus újkori Manowar számot, valamint egy értékelhetetlen valamit Joey "énekével". Én többet is el tudtam volna viselni ebből a kíméletlen erőből, nem kellett volna emiatt aggódnia Joeynak.
Idézet
 
 
#2 Gábor 2019-03-28 18:43
Valhalla, Blood, Steel, Sword, Die... minden OK, ez a Manowar.
Idézet
 
 
#1 sehol 2019-03-28 13:57
Lehet hogy le vagyok maradva, de nem úgy volt hogy feloszlanak?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.