Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Legnépszerűbb felállásában térhet vissza az As I Lay Dying

Egy rövid zenerészletet tett közzé a Facebookon az As I Lay Dying, vagyis hamarosan tényleg visszatér a Tim Lambesis börtönbüntetése miatt gellert kapott metalcore-csapat. Ami viszont pikáns, hogy egyes információk szerint mindez a legsikeresebb felállásban történik majd...

0605asilaydying

Pénteken került ki az As I Lay Dying Facebook-oldalára egy rövid, friss zenerészlet, ami megerősítette a korábbi találgatásokat, amelyek szerint Tim Lambesis a visszatérést fontolgatja. Ez így önmagában talán nem lenne annyira érdekes, hiszen mi mást is csinálhatna egy zenész, ha nem zenekart – viszont több amerikai metalportál információi szerint végül nem az eredeti forgatókönyv valósul meg, miszerint az énekes új tagokkal éleszti fel a bandát, hanem a klasszikus felállás borul össze újra.

Lambesist tavaly december 16-án engedték szabadon abból a kaliforniai fegyintézetből, ahol nem egészen három évet töltött. Az énekest 2014 tavaszán ítélték el, miután bebizonyosodott, hogy meg akarta öletni feleségét, Meggan Lambesist, akivel megromlott a viszonyuk. A frontembert feldühítette, hogy Meggan korlátozta gyerekeik láthatását, nem engedte el őket turnéra vele, illetve az is, hogy a betervezett válási egyezség alapján a nő a jövedelmének mintegy 60 százalékára tarthatott volna igényt. Balszerencséjére – és egyben hálistennek – a felfogadni szándékozott bérgyilkos fedett nyomozó volt, így Lambesis megbukott. Tim volt zenésztársai az utóbbi években a Wovenwarban zenéltek együtt, és a per során is végig Meggan pártján álltak Lambesisszel szemben, aki szerintük totálisan kifordult önmagából a büntetése előtti időszakban. Év elején még mindig arról szóltak a hírek, hogy semmiképpen sem akarnának újból együtt játszani Timmel.

A facebookos klipecske ugyanakkor más színben láttatja a dolgokat: a dobcuccban többen Jordan Mancino felszerelését vélték felfedezni, de még ennél is beszédesebb a végén felbukkanó szőke hajkorona. Emellett Josh Gilbert basszer tetoválásai és farmermellénye, illetve a két gitáros, Nick Hipa, valamint Phil Sgrosso tetoválásai és hangszerei is stimmelni látszanak. A Wovenwar emellett több mint egy éve inaktív. Vagyis a jelek elég beszédesek, de biztosat csak később tudhatunk majd...

 

Hozzászólások 

 
#7 III. Rambó János 2018-06-06 14:28
Idézet - mamsiplény:
Szerintem a zenész zenéljen (a börtön után is, a cipésztől se várják el, hogy hímzésből éljen, miután leülte, amit kapott), az alkotótársak meg hadd döntsék el az adott pillanatban, hogy akarnak-e játszani vele, függetlenül attól, hogy mit gondoltak erről korábban. Én se élvezhetném ma a blacket, azok alapján, hogy mit gondoltam róla 25-30 éve. (Sőt, a metált mindenestül mellőznöm kellene, ha a 13 éves énem alapján kellene zenét hallgatnom, amikor még a Dinamit is kivágta nálam a biztosítékot, Elvis volt a király.)
Ja, és pénzt keresni is szabad.


Pontosan. Mindenki hatalas morális iránytű, amíg kommentelni kell.
Idézet
 
 
+1 #6 mamsiplény 2018-06-06 14:13
És még azt hittem, hogy én vagyok cinikus... Na, mindegy. Szerintem a zenész zenéljen (a börtön után is, a cipésztől se várják el, hogy hímzésből éljen, miután leülte, amit kapott), az alkotótársak meg hadd döntsék el az adott pillanatban, hogy akarnak-e játszani vele, függetlenül attól, hogy mit gondoltak erről korábban. Én se élvezhetném ma a blacket, azok alapján, hogy mit gondoltam róla 25-30 éve. (Sőt, a metált mindenestül mellőznöm kellene, ha a 13 éves énem alapján kellene zenét hallgatnom, amikor még a Dinamit is kivágta nálam a biztosítékot, Elvis volt a király.)
Ja, és pénzt keresni is szabad.
A Wovenwar szerintem nem volt olyan szar. Világot nem váltottak, de 7-8 Shock pontot mindkét lemezük hozott. Nem bánnám, ha ők lennének a "fosch" szint.
Idézet
 
 
-1 #5 miso 2018-06-06 07:11
Hallottam a Wovenwart, egy kalap fosch az egész, és sztem a kutya sem kíváncsi rájuk, nem csoda ha nem ragaszkodnak hozzá.
Az AILD szekere viszont futott rendesen, így a korábbi sérelmeket félretéve lehet majd újra rocksztárkodni.

Jó lenne ha a korai albumok nyersessége térne vissza, azt sem bánnám ha az első Austrian Death Machine féle pőre thrash-core féleséget alkotnának : )
Idézet
 
 
+5 #4 Wendiii 2018-06-05 12:44
Hiába, pénzért hajlik a gerinc...
Idézet
 
 
+7 #3 lambertkoma 2018-06-05 11:42
Idézet - draz77:
majd elmondják, hogy Tim bácsi megbánta, a böri meg mindenféle pszichológiai kezelés jót tett neki, és már nem is gyúr annyira, hogy a szteroidok miatt lila köd boruljon az agyára... a zenekar meg csupa jó emberből áll, és képes a megbocsátásra, és együtt újra meglett az a bizonyos szikra és remélik, hogy a keményebb részeknél még keményebb, a dallamos részeknél még dallamosabb új anyag majd mindenki meggyőz erről.


"Ez a lemez a legszemélyesebb anyagunk, rengeteg szarságon vagyunk túl blbablabla..."
Idézet
 
 
+17 #2 draz77 2018-06-05 10:57
majd elmondják, hogy Tim bácsi megbánta, a böri meg mindenféle pszichológiai kezelés jót tett neki, és már nem is gyúr annyira, hogy a szteroidok miatt lila köd boruljon az agyára... a zenekar meg csupa jó emberből áll, és képes a megbocsátásra, és együtt újra meglett az a bizonyos szikra és remélik, hogy a keményebb részeknél még keményebb, a dallamos részeknél még dallamosabb új anyag majd mindenki meggyőz erről.
Idézet
 
 
+9 #1 Codename333 2018-06-05 09:00
Az a helyzet h Lambesis nélkül annyira se ment nekik mint vele...mert én például a büdös életben nem hallotam erről a bandáról amit ezek külön alapítottak.....Az As I lay Dying meg elég népszerű volt mindig is és most az lesz.....függetlenül Tim magánéleti dolgaitól.Kiávncsi vok mi lesz ebből.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.