Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Legkorábban jövő nyáron jelenhet meg a Testament következő albuma

Nyár végéig a Slayer búcsúturnéján koncertezik Észak-Amerikában a Testament, de utána elvileg már nem játszanak többet a 2016-os Brotherhood Of The Snake lemez kapcsán. Chuck Billy szerint a folytatás megjelenése 2019 nyarára várható.

testament_k2017_02

„Eric nagyban dolgozik a riffeken, és most az a terv, hogy a Slayer-turné után, augusztus végétől nem vállalunk több koncertet”, mondta a Metal Heads Forever Magazine-nak Chuck Billy. „Onnantól keményen dalszerzési üzemmódba kapcsolunk. Eric és én megkezdjük majd a munkát, és az a cél, hogy olyan hamar kihozzuk a következő lemezt, amennyire csak lehet. Terveink és reményeink szerint felállítunk magunk számára egy határidőt, és ennek alapján 2019 nyarára meg akarjuk jelentetni a lemezt. Szóval sok munka áll előttünk.”

Ami a zenei irányvonalat illeti, nem kell különösebb változásokra számítani. „Én a magam részéről bírtam azt az irányvonalat, amelyikbe a Brotherhooddal indultunk”, így a frontember. „De természetesen mindig úgy indulunk neki a munkának, hogy lesz valami különleges a zenében. Valami olyasmi, mint ami a The Gatheringben is volt. Jó lenne ismét megtapasztalni azt az élményt. Az egy thrashesebb lemez volt, és mi szeretjük az ilyesmit. Jó, ha thrashes a zene, de közben mindig próbáljuk megtartani a dallamos jelleget is.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.