Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Leaves’ Eyes: az első új dal Liv Kristine utódjával

Október elején jelent meg a Leaves’ Eyes első kiadványa az új énekesnővel, Elina Siiralával. A minialbum a Fires In The North címet viseli, és most elkészült hozzá a címadó szerzemény szöveges videója.

0417leaveseyes

Egy vadiúj, epikus jellegű dalra, a Fires In The Northra hegyezte ki október elején megjelent új EP-jét a Leaves’ Eyes, akiknek ez az első hivatalos kiadványuk a Liv Kristine Espenaes helyére érkezett új énekesnővel, Elina Siiralával. A címadó szám normál és akusztikus verzióban is felkerült az anyagra, amelyen ezen kívül az Edge Of Steel, a Sacred Vow és a Swords In Rock 2016-os, már Elinával rögzített verziói hallhatók. A Fires In The North máris meghallgatható, az első teljes anyag jövőre várható a megújult felállású bandától.

Espenaes tavasszal került ki a zenekarból meglehetősen csúnya körülmények között, miután a magánéletben is szétment Alex Krull zenei aggyal. „Liv volt a zenekar női hangja a 2003-as kezdetek óta", állt a banda áprilisban kiadott közleményében. „Közösen ötven országot és öt kontinenst jártunk be, és hat lemezt rögzítettünk Liv kiváló hangjával. Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk együtt, és őszintén szeretnénk köszönetet mondani Livnek, amiért a fronthölgyünk volt ebben a fantasztikus tizenhárom évben, illetve a közös munkáért és a zene iránti szenvedélyért, amin megosztoztunk ebben az időszakban. Csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre, a szólókarrierjére és az egyéb projektjeire vonatkozóan. Mindig is fontos részét jelenti majd a Leaves' Eyes történetének, de most megkezdjük az új fejezetet és az új zenei kalandjainkat, és tárt karokkal, nyitott szívvel üdvözöljük Elinát. Ő is fantasztikus énekes és előadó."

Liv persze később tovább árnyalta a fentieket

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Tulus 2016-10-17 14:19
Elinas Tits.

Liv nélkül nincs Leaves' Eyes.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.