Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kyle Thomast állították hadrendbe a chicagói doom istenek

Kory Clarke távozása után az egykori Exhorder, Floodgate és Alabama Thunderpussy frontember Kyle Thomast állította csatasorba a chicagói Trouble. Kyle korábban többször is kisegítette a zenekart különböző turnékon, de közös lemezt nem készítettek.

„Igazán izgatottak vagyunk, hogy ismét Kyle-lal dolgozhatunk", mondja Rick Wartell gitáros Thomas újonnani csatlakozásáról, amire Kory Clarke váratlan távozása miatt került sor. „A korábban közösen lejátszott koncertjeinket nagyon szerették a rajongók, és most a stúdióban is vele dolgozhatunk az új lemezen. A hangja fantasztikus, és tökéletesen passzol a bandába." „Kyle és a Trouble közös története még az ő tinédzserkorába nyúlik vissza", csatlakozik Bruce Franklin gitáros. „Mesélte, hogy Jimmy Bowerrel közösen ültek a régi Pintójában és Trouble-t hallgattak. Kiváló, hihetetlenül energikus énekes, nagyszerű, hogy most már a zenekar teljes jogú tagja."

„Nagy megtiszteltetés és lehetőség számomra, hogy írhatok és stúdiózhatok a Trouble-lal a következő albumon", áll Kyle nyilatkozatában. „Büszkén fogadtam el a meghívást, és alig várom, hogy ismét csatlakozzak korábbi zenésztársaimhoz. Habár akkoriban nem voltam hivatalos tag, úgy álltam minden fellépéshez, mintha az lennék. Most csak ezt kell folytatnom."

Kyle szavai szerint megérti, hogy sok Trouble rajongó kizárólag Eric Wagnerrel képes elfogadni a zenekart, de reményei szerint őket is meggyőzi majd az együttműködés életképességéről. Az énekes elkötelezettségéhez mindenesetre aligha férhet kétség, hiszen vállát például egy hatalmas Trouble logó díszíti.

Ami minket illeti, kiugrunk a bőrünkből, hogy az Exhorder sztori sokadszori becsődölése után Kyle ismét megfelelő helyet talált magának – most már csak egy magyar koncertért imádkozunk! Addig is olvasd el néhány évvel ezelőtti interjúnkat az énekessel, ahol a Trouble-lal eltöltött idejéről is mesélt nekünk!

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Venomádi 2012-02-08 14:18
Jó az a trikó !!
Idézet
 
 
+3 #1 Tóth József 2012-02-08 12:09
Ez az ! Pont ő való oda! Már alig várom az új lemezt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.