Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös turnéra indul a KISS és a Mötley Crüe

Amiről eddig csak pletykák szóltak, azt most Vince Neil megerősítette: a Mötley Crüe és a KISS júliustól szeptemberig közös amerikai turnéra indulnak, természetesen társult főzenekarként. A KISS új stúdióalbuma, a Monster júniusra várható, a Mötley egyelőre csak egy friss dalt vett fel.

„Nagyon állat lesz, mert a KISS és a Mötley is a teljes színpadi showját hozza majd, vagyis a közönség két hatalmas főbandát nézhet meg egyszerre”, magyarázta Vince (a képen Paul Stanley társaságában) a Las Vegas Sunnak. „A nyár egyik leghatalmasabb turnéja lesz ez, ha nem egyenesen a leghatalmasabb!” A júliusban kezdődő és egészen szeptemberig húzódó turnét előreláthatólag jövő héten, egy Los Angeles-i sajtókonferencián jelenti majd be hivatalosan a két banda. A Mötley ennél nagyobb dobást már aligha abszolválhat, hiszen tavaly nyáron a Poisonnal turnéztak Amerikában, az év végét pedig pár Def Lepparddal közös bulival zárták Nagy-Britanniában.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy a KISS esetében milyen program várható a koncerteken, hiszen Gene Simmonsék várhatóan júniusban adják ki új nagylemezüket, a Monstert. A Mötley Crüe február 19-én fejezte be egyedi Las Vegas-i koncertsorozatát, és habár új album egyelőre nem várható tőlük, egy friss dalt felvettek februárban. Egyelőre még nem tudni, hol és milyen formában jelenik majd meg az új szerzemény.

Vince Neilnek az utóbbi időbenakadt pár elejtett megjegyzése esetleges távozási szándékáról. Nemrég Nikki is elismerte: a zenekar története nem fog örökké tartani.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.