Shock!

november 27.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös európai turnéra indul a Testament, az Exodus és a Death Angel

0730bayA Bay Area három legendás zenekara fog össze 2020 elején egy európai turnéra. A Testament, az Exodus és a Death Angel közös köre Magyarországot sajnos nem érinti, de Bécsben könnyen meg lehet nézni a nagy triót.

The Bay Strikes Back 2020 a fedőneve annak a turnénak, amely február 6-án startol Koppenhágában, és március 11-én zárul Hannoverben. A körút keretében a Testament, az Exodus és a Death Angel egyesíti erőit. „Végre összejött!", mondja Chuck Billy, a Testament frontembere. „Évek óta beszélünk róla mindannyian, mennyire gyilkos lenne közösen turnézni, elárasztani a világot Bay Area thrashsel, amit most Európában kezdünk meg. Biztos vagyok benne, hogy a többiek nevében is beszélhetek: büszkék vagyunk arra, honnan érkeztünk, és a mai napig a tőlünk telhető legjobb thrash metalt szállítjuk a rajongóknak."

Magyar dátum sajnos ezúttal nem lesz, de február 20-án, a bécsi Arenában aránylag könnyen el lehet csípni a három bandát – viszont mivel utóbbi hely befogadóképessége véges, aki el akar menni a koncertre, annak mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy gondoskodjon előre a belépőjéről. Ha pedig esetleg kérdés merülne fel, ezen a turnén már garantáltan Gary Holt gitározik majd az Exodusban, aki maga is megerősítette, hogy itt lesz a bulikon, miután a Slayer karrierje idén végérvényesen lezárul.

A Testament augusztus 7-én egyébként Budapesten is fellép az Iron Reagan és a Moby Dick társaságában, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Gazdag Illés 2019-07-30 19:37
Ha a tavalyi As i lay dyingot átrakták onnan a gasometerbe, akkor lehet ezt is átfogják.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.