Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös csapatban Hank von Helvete és Tim Skold

Doctor Midnight And The Mercy Cult néven alakult újabb formáció egykori Turbonegro, Marilyn Manson, Satyricon és Extol tagokból. A zenekar a jövő nyári norvégiai Slottsfjell fesztiválon debütál majd a szélesebb nyilvánosság előtt, és addig vélhetően bemutatkozó albumuk is megjelenik.

A bizarr nevű szupergroup énekese Hank von Helvete, a Turbonegro utánozhatatlan frontembere, fő partnere pedig az a Tim Skold, aki egy hosszabb periódust a Marilyn Mansonban is lehúzott ebben az évtizedben, a hard rock rajongók azonban a mai napig a kultikus Shotgun Messiah három lemeze miatt istenítik. A csapat további tagjai Anders Odden gitáros (Satyricon), David Husvik dobos (Extol) és Andun Stengel gitáros (Apotygma Berzerk, ha ez is mond valakinek valamit).

A Doctor Midnight And The Mercy Cult a tagok névsora alapján elég sokféle zenét játszhat, így találgatásokba most nem bocsátkozunk az irányvonalról. Pláne, hogy állítólag már a teljes debütáló lemezüket rögzítették, és 2011-ben elő is rukkolnak majd vele.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.