Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Koncertalbum érkezik az Audrey Horne-tól, hallgasd meg róla a Redemption Bluest!

audreyhorne_CWaiting For The Night címmel koncertlemezzel jelentkezik az Audrey Horne. A Redemption Blues felvétele máris meghallgatható a kiadványról.

Február 28-án jelenik meg a Napalm kiadónál az Audrey Horne első élő nagylemeze, amely a Waiting For The Night címet kapta, és két 2018-as bergeni koncerten felvett dalokat tár a nagyközönség színe elé, vagyis a norvég csapat hazai pályán rögzítette. Az album végleges dallistája még nem ismert, de annyi már bizonyos, hogy tizenhat szerzemény kerül fel rá.

A lemez több különböző formátumban is napvilágot lát majd, és már most tudni lehet, hogy a sima audiováltozathoz mellékelnek egy Blu-rayt is, ez azonban nem a szóban forgó fellépések képanyagát rejti majd, hanem ritkaságokat tartalmaz a zenekar történetéből. Utóbbiak sorában 2014 és 2018 között rögzített élő dalok éppúgy helyet kapnak majd, mint az egészen korai időkből származó különlegességek.

A Redemption Blues felvétele máris meghallgatható a koncertanyagról. Az Audrey Horne tavasszal, karrierje során első ízben Budapesten is fellépett.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.