Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Komoly mesterművet ígér őszre az Ancient

0609zelŐsszel jelenik meg a norvég Ancient hetedik albuma, a Chapter VII: Back From The Land Of The Dead. A csapat legutóbbi lemeze 2004-ben jött ki Night Visit címmel.

Nick Barker dobos már rögzítette a saját sávjait az új Ancient lemezhez, és ugyanígy Dhilorz gitáros témáit, illetve Zel (azaz Aphazel) frontember énekrészeit is javarészt felvették már az év korábbi hónapjaiban. Az anyag összesen hét különböző helyszínen készül, vagyis a munka nem egyszerű, de Zel szerint megéri kivárni, mire jutnak majd. „Egyértelműen ez az eddigi legjobb énekteljesítményem az Ancientben”, mondja. „A felvételek Jacob Hansennel olyan jól mentek, hogy ismét élvezni kezdtem az énekeskedést, és erősebb bennem ez az érzés, mint évek óta bármikor. A Hansen stúdióban végzett munka valahogy ismét kihozta belőlem a fenevadat, mind hallani fogjátok majd! A felvételek több időt vettek igénybe, mint vártuk, de ahogy most állnak a dolgok, az album komoly mestermű lesz, és mindenképpen meg akarjuk adni neki a szükséges időt és figyelmet, mielőtt eljutunk a maszterelésig. Hosszú és stresszes volt ez a várakozás, de nagyon megéri majd! Ez az eddigi legagresszívebb Ancient album, amiért sok köszönettel tartozunk Nick Barkernek. Mint mindig, sok sötét, melodikus és atmoszférikus rész is van a zenében – ez az a hangzás, amelyről az Ancient megismerszik.”

A lemezen vendégénekesek is felbukkannak majd a három zenekari tag mellett, de az ő személyükről egyelőre semmit sem tudni. A dalok között olyanok lesznek, mint a Born In The Land Of The Dead, a The Sempiternal Haze vagy a The Ancient Disarray.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Nornagest 2014-06-11 19:15
Egy trolltaar 2-t kéne inkább csinálniuk, azt még meg is hallgatnám.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.