Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kizárólag Edling állapotán múlik, készülhet-e új Candlemass-nagylemez

1003candlemassJövő pénteken, Death Thy Lover címmel új EP-vel jelentkezik a svéd Candlemass, akik elvileg ugyebár nem csináltak volna több stúdiófelvételt, de aztán ahogy a mellékelt ábra mutatja, mégis rávették magukat. Elméletileg pedig egy teljes nagylemez sem kizárt…

„Kizárólag Leif Edling egészségügyi állapotán múlik, hogy készül-e teljes Candlemass-albu a jövőben”, szögezte le a Metal Waninak Lars Johansson, a zenekar gitárosa. „Inspiráltnak kell lenned, élvezned kell ezt az egészet. Leif mindig szívét-lelkét beleteszi a zenébe, amikor dalokat és szövegeket ír, és ehhez megfelelő lelkiállapotra van szükség. Most viszont már jó ideje beteg, mi pedig nem akarjuk erőltetni. Mert amúgy meg tudom, hogy ül otthon, és a pincéjében mindenféle dalokat ír különböző projektekhez, szóval itt-ott talán félretesz egyet-kettőt ezek közül. Ha pedig megérett rá a helyzet, azt fogja mondani: oké, srácok így és így állunk. Vagy esetleg közli, hogy nincs még elég jól ahhoz, hogy végigcsinálja a teljes folyamatot a dalszerzéstől a produceri munkálatokig. A várakozások pedig nagyok. Ha a Candlemass a mostani EP után egy teljes albumot is meg akar jelentetni, annak minden tekintetben tökéletesnek kell lennie. Szóval inkább lazán vesszük ezt az egészet évről évre. Ha összejön, összejön. Remélhetőleg Leif hamarosan már elég jól lesz ahhoz, hogy megint koncertezni kezdjen velünk, mi is mindnyájan erre várunk…”

A Death Thy Lover június 3-án jön ki, rajta négy dallal: ezek a címadó mellett a Sleeping Giant, a Sinister N Sweet és a The Goose lesznek, és itt hallható először stúdiófelvételen a bandában Mats Levén énekes. Leif Edling évek óta krónikusfáradtság-szindrómában szenved.

 

Hozzászólások 

 
+14 #2 Bathory Gabor 2016-05-29 09:46
Idézet - TelekiPál:
Nem hiányoztak eddig sem.


Kisöcsi, te böfögésen kívül alkalmas vagy még másra is?
Idézet
 
 
-30 #1 TelekiPál 2016-05-29 07:55
Nem hiányoztak eddig sem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.