Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kislemezzel és koncerttel ünnepli az őszt a Szeg

szeg-promo2014Szeptember 19-én jön az új Szeg kislemez, a Phantom – egy modern, újragondolt, megújult világ, olyan megszólalással, amit még nem hallhattál tőlük. Az anyag a debreceni MMP Hangstúdióban készült Mosquito és Szegpisti irányításával.

A CD formátum exkluzív papírtasakos verzióban lesz megvásárolható leghamarabb a jubileumi koncerten, de aki nem tud addig várni, az előrendelheti itt: http://szegshop.shopmania.biz, vagy közvetlenül a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen. Az előrendeléseket szeptember 14-én éjfélig tudják elfogadni, és aki nem elégszik meg az 500 Ft-os CD-vel és ajándék poszterrel, az rendelhet limitált pólós verziót is.

Az új EP 6 dalt tartalmaz, közülük pedig egyet angolul (Hero) és magyarul (Végállomás) is rögzítettünk. Erre az angol nyelvű tételre egy – a lemezfelvételek során rögzített – stúdiós videó is készült, valamint jön egy lyric-videó a szintén új Natural című dalra is. A kiadvány rejt még egy bónuszt: újra rögzítették a 2003-as Nail in your Head lemezünkön hallható Smoky Marriage-t, amelyet alig 1-2 alkalommal játszottak élőben – mostantól viszont a koncertműsor szerves részét képezi.

Szeptember 19-én a debreceni Roncsbárban a 15 éves jubileumi koncerten elhangzó másfél órás műsorban az új dalok mellett ez is hallható lesz és további olyan ritkaságok is – a jól ismert Szeg dalok mellett, amelyeket nem túl gyakran hallhattál tőlük élőben. A koncert ingyenes, a részvétel kötelező, kapunyitás 8-kor, Dash 9-kor, Szeg pedig 10-től látható a színpadon. A PHANTOM kislemez világszintű digitális terjesztésben szeptember 22-től lesz elérhető az E.Z.S. Music Digital közreműködésével.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.