Shock!

szeptember 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kings Of Chaos: Bach helyett Myles Kennedy

0519kocIdőegyeztetési gondok miatt Slash énekese, Myles Kennedy ugrik be a Kings Of Chaos szupergroup júniusi dél-afrikai koncertjeire Sebastian Bach helyére, aki új lemezének munkálatai és egy készülő tévéshow miatt nem tudta vállalni a bulikat. Slash elárulta: a Velvet Revolver továbbra sem tett le arról, hogy megtalálja megfelelő énekesét.

A formációban olyan illusztris zenészek játszanak, mint négy (!) korábbi Guns N' Roses tag Slash, Duff McKagan, Matt Sorum és Gilby Clarke személyében, Joe Elliott és Vivian Campbell a Def Leppardból, Glenn Hughes, illetve Ed Roland a '90-es évek közepén népszerű alternatív/grunge Collective Soulból. Az elsősorban Sorum által megálmodott, a tagok saját régi nagy slágereivel koncertező banda – még némileg más leosztásban – tavaly Rock'N'Roll Allstars néven turnézott Közép- és Dél-Amerikában (igaz, a sorozat nagy részét helyi szervezési gondok miatt lemondták), idén áprilisban pedig Sydneyben mutatkoztak be. Dél-Afrikában négy fellépésük lesz, június 7-8-án Fokvárosban, június 15-16-án pedig a Sun City szórakoztatóövezetben játszanak.

Slash a koncertek kapcsán a múlt héten – tehát még Bach leendő hiányának tudta nélkül – azt nyilatkozta a Banana 101.5 rádiónak: a fellépések bizonyos szempontból akár a Velvet Revolver folytatásának is tekinthetők, ám annak a sztorinak sincs még teljesen vége. „A Velvetnek egyelőre nincs énekese, és nem is volt senki, ám valójában ha nagyon csendben is, de azért keressük azt a valakit, aki megfelelő lenne oda. De a Kings Of Chaosban Duff és Matt és Steve Stevens és Glenn Hughes és Sebastian Bach a fő figurák, akikhez minden bulin vendégek csatlakoznak, szóval kicsit olyanok lesznek ezek a dél-afrikai bulik, mint a Velvet Revolver Sebastiannal és Glenn Hughes-zal a mikrofonnál", fogalmazott a gitáros.

Mint emlékezetes, Bach annak idején, még Scott Weiland csatlakozása előtt a fő énekesjelöltek közé tartozott a Velvet Revolverben is, ám az ex-gunnerek túl metalosnak, túl nyilvánvalónak ítélték a vele készült próbafelvételeket. A barátság ugyanakkor megmaradt, McKagan Sebastian készülő új albumán is vendégeskedik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.