Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Killswitch Engage: új lemez, új klip, koncert Budapesten

1211kseMárcius 11-én hozza ki a Roadrunner a massachusettsi Killswitch Engage új nagylemezét, az Incarnate-et, amelyről most bemutatták a Hate By Design dal videóját. A zenekar június 14-én Budapesten is fellép egy nagyszabású metalcore-minifesztivál keretében.

Két és fél évvel ezelőtt jelent meg a Killswitch Engage legutóbbi albuma, a Disarm The Descent, amely az eredeti frontember, Jesse Leach visszatérését jelentette a zenekarba, és világszerte komoly sikernek számított. A csapat márciusban hozza ki az Incarnate című folytatást, amely állítólag eltér majd a biztos recepttől. „Biztos, hogy kicsit eltér a legutóbbi lemeztől”, jellemezte a készülő új Killswitch Engage-albumot Justin Foley dobos még a munkálatok során a Louder Noise-nak. „Legutóbb inkább gyors volt az összkép, ebben a mostaniban pedig nincs meg ugyanaz a sebesség, hanem más módon súlyos, kicsit hangulatosabb. Egyelőre még nem tudom, miként jellemezhetném, de lassan azért összeáll a kép, és mi magunk is marhára várjuk már, hogy elkészüljünk vele… A koncerteken már játszott Strength Of The Mind szerintem jól reprezentálja, miben gondolkodunk, de az egyben egy olyan nóta is, ami odavág élőben: nem őrült, nem őrült gyors, nem őrülten eltérő a többi dolgunktól, szóval kiválóan alkalmas arra, hogy rávezesse az embereket az új anyagra.”

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

killswitchengage_c01. Alone I Stand
02. Hate By Design
03. Cut Me Loose
04. Strength Of The Mind
05. Just Let Go
06. Embrace The Journey... Upraised
07. Quiet Distress
08. Until The Day
09. It Falls On Me
10. The Great Deceit
11. We Carry On
12. Ascension
13. Reignite (bónusz)
14. Triumph Through Tragedy (bónusz)
15. Loyalty (bónusz)

A Hate By Design című új dal videóját honlapján bemutató Killswitch Engage június 14-én a Budapest Parkban lép fel az Architects, az August Burns Red, az Atreyu és a Bury Tomorrow társaságában. Az ötszáz early bird belépő pár óra alatt elfogyott, így május 27-g 6999 forintért lehet beugróhoz jutni, utána és a helyszínen pedig 8499 forintért. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 newkid 2016-01-29 13:26
Ez elég izmos lesz szerintem. Ezért ők a kedvenceim sosem csalódok bennük. KSE!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.