Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Killswitch Engage: gyors, súlyos, meglepetésekkel teli albumot ígérnek

Jesse Leach énekes szerint a rajongók a világtörténelem eddigi leggyorsabb Killswitch Engage lemezére számíthatnak jövő év elején. A frontember azt is sietett leszögezni, hogy a már kiszivárgott No End In Sight dal egyáltalán nem jellemzi a teljes album irányvonalát.

„A felvételek óriási hangulatban mentek”, magyarázta Jesse Leach a Loudwire-nak. „Turnéról érkeztem a stúdióba, tele voltam energiával, mindenre készen álltunk, és gyorsan kiráztuk magunkból a cuccot. Mivel amikor beléptem, a lemez nagyrésze már összeállt, utána meg turnéztunk, túl sok időm nem volt arra, hogy írjak, de az elmúlt két hónapot azért javarészt a saját ötleteim kidolgozásával töltöttem, amiket aztán megmutogattam Adamnek.”

Leach szerint az új Killswitch album igen súlyos lesz. „Egyértelműen ez az eddigi leggyorsabb lemezünk. Nagyon súlyos, de azért persze benne vannak a jellegzetes killswitches fordulatok, dallamos dolgok is. Kipróbáltam pár új énekstílust is: üvöltés, ordítás, hörgés, ráadásul rétegezve, szóval tényleg nagyon sűrű az egész.” Az énekes azt is hozzátette, hogy a jó előre kiszivárgott No End In Sight nem jellemzi az album irányvonalát. „Szerintem az a leggyengébb nóta az egész albumon. Igazság szerint azt sem bánnám, ha nem kerülne fel rá, mert a többi nóta sokkal jobb. De mivel játszottuk és már a rajongók is ismerik, fel fogjuk tenni a lemezre, de ettől még egyértelműen ez a leggyengébb pont. Most, hogy elkészült a teljes anyag, biztosan nem ez lesz róla az a téma, amit élőben is előszedünk…”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.