Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kilépett a High On Fire-ből Des Kensel

Távozik a High On Fire soraiból Des Kensel. A dobos alapító tag volt Matt Pike bandájában, így kilépése mindenképpen komoly érvágást jelent.

0807highonfire

Hivatalosan is bejelentette kilépését a High On Fire soraiból Des Kensel. „Ha teljes állásban profi zenészként dolgozol, az néha kihívások elé állít”, írja nyilatkozatában a dobos. „Ezeken türelemmel, kemény munkával és állhatatossággal verekedheti keresztül magát az ember. Alapos megfontolást követően végül úgy láttam, elérkezett az idő, hogy bejelentsem: a jövőben nem játszom tovább a High On Fire-rel. Innentől fogva más lehetőségekre koncentrálok majd, illetve a családommal töltöm az időt.”

Kensel májusban két koncerten már nem játszott az év elején Grammy-díjat nyert bandával, helyén a Gaytheistből ismert Nick Parks ült. Egyelőre nem tudni, ő jelenti-e majd tartósan is a megfejtést, de Matt Pike-nak gyorsan döntenie kell, a zenekar ugyanis november elejétől máris bejelentett egy nagyszabású amerikai turnét a Power Trip, a Devil Master és a Creeping Death társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.