Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kilépett a Crowbarból Patrick Bruders

0902patKilépett a Crowbar soraiból Patrick Bruders basszusgitáros, ami azért érdekes, mert a zenész a Downban is együtt játszik Kirk Windsteinnel. Egyelőre nem tiszta, hogy ottani státuszát érinti-e ez a döntés, és egyelőre az okokról sem lehet tudni semmit.

Nem fut túl jó köröket mostanában a Crowbar, tulajdonképpen csak annyi a legendás New Orleans-i doom/sludge csapat szerencséje, hogy jelenleg nem is igazán aktívak: néhány hete Tommy Buckley dobost műtötték prosztatarákkal, most pedig Patrick Bruders basszer jelentette be távozását a fedélzetről. „Nekem sokkal jobban fáj Pat távozása, mint akárki másnak, de emlékezzetek csak: voltak évek, amikor én voltam a csapat egyetlen tagja", kommentálta az egyelőre tisztázatlan hátterű döntést Kirk Windstein énekes/gitáros.

Egyelőre nem tiszta, pontosan miért dobbantott Bruders, és az sem, hogy a Downban betöltött státuszát érinti-e kilépése. Ez a kérdés azért is indokolt, mert a basszer eleve Kirk és a Crowbar révén került a Downba Rex Brown távozása után. Az utóbbi bő évtizedben amúgy is csak hézagosan aktív Crowbar egyébként éppen pihenőn van, a legutóbbi Sever The Wicked Hand lemez 2011 elején jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.