Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kidobtuk a szabálykönyvet, és valami nagyon bátrat akartunk alkotni”

0916itmSick Like Me címmel megtekinthető egy videó az In This Moment új single-jéhez, amely a kaliforniai modern metal/metalcore-fogat ötödik nagylemezét hivatott felvezetni. A Black Widow november 18-án kerül a boltokba, producere ismét Kevin Churko volt.

„Ez az album a sötétebbik oldalamat mutatja”, mondja a már az Atlantic kiadónál megjelenő Black Widowról Maria Brink énekesnő. „Arról szó, hogy felfedezed a belső gyengeségeidet, majd erővé kovácsolod azokat: az újjászületésről, a felszabadulásról, annak felismeréséről, hogy a sötét és a világos egyensúlya a legfontosabb a világon. Szerintem a közönség nagyra értékeli majd a lemez változatosságát, illetve azt, hogy olyan más oldalainkat is megismerhetik, amelyeket eddig még nem tapasztalhattak meg.” „Messze a mostani volt eddig a legnagyobb kihívást jelentő, legizgalmasabb és leggyümölcsözőbb lemezfelvételünk”, csatlakozik az énekesnőhöz Chris Howorth gitáros is. „Kidobtuk a szabálykönyvet, és valami nagyon bátrat akartunk alkotni: folyamatosan arra sarkalltuk önmagunkat, hogy olyan lemezt csináljunk, amilyet azelőtt még senki sem hallott. Készüljetek fel rá, hogy minden más szinten mozog!”

A Black Widow albumon több vendég is szerepel majd, a Five Finger Death Punch énekese, Ivan Moody például már biztosan felbukkan az egyik dalban: ez a kollaboráció Churko személye mellett már csak azért is adja magát, mert Maria is vendégeskedett legutóbb a Death Punchnál. A banda nagykiadós szerződése persze nem véletlen, hiszen a két évvel ezelőtti Blood az utóbbi évek egyik legsikeresebb metallemezének számított az Egyesült Államokban: közel 250 ezer példányban kelt el, a címadó szám videója pedig csekély 11 milliós lejátszás felett áll a YouTube-on.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 mrataxi 2014-09-17 09:23
"arra sarkalltuk önmagunkat, hogy olyan lemezt csináljunk, amilyet azelőtt még senki sem hallott"

ezt már előbb el kellett volna kezdeni, mondjuk az első lemez megírásakor :)
Idézet
 
 
+1 #3 Wendiii 2014-09-16 20:19
Elég szomorú, ha eddig holmi szabálykönyvekb ől dolgoztak. Én úgy tudtam, hogy ennek ösztönből kellene jönni...
Idézet
 
 
+1 #2 queensryche999 2014-09-16 13:03
A dobhangzásról csukott szemmel is ordít, hogy Churko. :)
Idézet
 
 
+1 #1 nihilak 2014-09-16 12:59
Ilyet még sosem hallottam! Már alig várom a teljes albumot! Remélem, még több refrén és szabászolló lesz rajta, mint a felvezető számon, akkor biztosan az év lemeze lesz a Sterile Like Me!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.