Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két embert is megkéselt Harley Flanagan a Cro-Mags bulija előtt

Botrányba fulladt és lefújásra került a CBGB nevű hardcore fesztivál egyik koncertje New Yorkban, miután a Cro-Mags egykori basszusgitárosa, Harley Flanagan két embert is megkéselt a backstage-ben. A fesztiválon a Cro-Mags mellett a Sick Of It All és a Vision Of Disorder is fellépett volna.

Harley Flanagan valódi hardcore legenda, de mindig is híres volt agresszív, verekedős természetéről, amit a történtek igazoltak is: Harley, akit a Cro-Mags frontembere, John Joseph nem vett be a néhány éve újjáalakult banda mostani felállásába, egyszerűen felbukkant a Webster Hallban, és két embert is megsebesített a backstage-ben, mielőtt a biztonságiak ártalmatlanná tették volna. Az egyik áldozat a zenekar jelenlegi basszere, Michael Couls, akit Flanagan a hasán és a karján is megvágott, a másik pedig egy bizonyos William Berario, akit a szeme felett sebesített meg, és arcon is harapott. A kidobók utána persze elég rendesen ellátták a 44 éves Harley baját, akinek a lába is eltört, így a rendőrök is tolószékben vitték el a helyszínről.

A több mint háromszáz eseményből álló hétvégi CBGB fesztivál részeként szervezett koncert ezek után természetesen elmaradt. „Mind megköszönhetitek Harley Flanagannek, hogy elrontotta az estéteket”, mondta a mikrofonba Joseph, aki köztudottan nagyon rossz viszonyt ápol Flanagannel, Harley több nyilatkozatban is megfenyegette az utóbbi években. A volt basszert máris megvádolták kétrendbeli súlyos testi sértéssel.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 neal and jack and me 2012-07-10 07:48
ellenben a második youtube bejátszásban feltűnik egy-két igen szemrevaló menyecske. különösen ez a szőke, itt fent.
Idézet
 
 
-3 #2 neal and jack and me 2012-07-10 07:42
ez egy büdös köcsög. az a minimum, hogy sz*rrá verik. agyon kéne ütni.
Idézet
 
 
+4 #1 L 2012-07-08 15:26
Hát, ez nagyon Hardcore.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.