Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Keresztelőt és temetési fellépést is kínál támogatóinak a Christian Death

0628cdAmerican Inquisition címmel, 2007-ben jelentetett meg utoljára stúdiólemezt a gót/dark vonal egyik alapcsapata, az amerikai Christian Death. A zenekar idén The Root Of All Evilution címmel kihozza a folytatást, amelyet sokakhoz hasonlóan ők is PledgeMusic-kampánnyal finanszíroznak.

„Ezzel a módszerrel nem kell másokhoz alkalmazkodnunk", mondja Valor Kand énekes/gitáros. „Ha kiadókkal dolgozol, az ő pénzükről van szó, így eleve alkalmazkodni kell ahhoz is, mit hogyan szeretnének, szemben azzal, amikor csak úgy magadtól beelfogsz valamibe. Ma már emellett azért sincs értelme kiadókkal dolgozni, mert semmi pénzük sincs, hiszen az emberek nem vesznek CD-t és bakelitet. A kiadók ezekre építkeztek, most viszont már nincs megfelelő pénzforgalmuk ahhoz, hogy bármit is megfelelően finanszírozzanak, illetve beszálljanak a turnékba."

A Christian Death persze a PledgeMusic-kampányt is a maga módján futtatja: Valor a szokásos speciális csomagok, merch-cuccok mellett keresztelőt és esketést is vállal, sőt, akár arról is szó lehet, hogy a zenekar játszik a finanszírozó temetésén, igaz, ehhez már négyezer dollárt kell leszurkolni nekik. A részleteket itt lehet átnézegetni.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 OutbreakOfEvil 2015-06-28 13:00
ha mindez nem jön be, akkor kihasználhatják a basszusgitáros hölgy adottságait...:D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.