Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kérdéses a TNT jövője, hármas Starbreaker viszont biztosan lesz

0907tntUgyan a TNT-vel ismét befejezte az együttműködést Tony Harnell, az énekes nem kíván tétlenül ülni a babérjain a következő időszakban, hanem nekilát a hármas Starbreaker-lemez munkálatainak. A csapat másik fele szintén nem zárja ki a folytatást.

Ismét újjáéleszti a Magnus Karlsson gitárossal közös Starbreaker projektet Tony Harnell. Ezt maga az énekes jelentette be a napokban, de bővebb információ egyelőre nem áll rendelkezésre azt leszámítva, hogy az anyag megjelenése valamikor 2016 folyamán várható. A Starbreaker első lemeze 2005-ben jött ki, a folytatás, a Love’s Dying Wish pedig 2008-ban.

A TNT hangszeres szekciója egyelőre nem foglalkozik zenekari ügyekkel, de pár héttel ezelőtti közleményükben nem zárták ki a folytatást. „Noha 2014 nagyszerűen telt, konkrét terveink sosem voltak 2015-re nézve”, áll a nyilatkozatban, ami némiképp ellentmond a korábban az idei évre belengetett lemezterveknek, de hát az ember az ilyesmin lassan már fel sem húzza a szemöldökét. „A zenekar és a csapat a 2003-as The Big Bang válogatás óta folyamatosan, keményen dolgozott, ami több mint tíz év – ez hosszabb, mint az első aktív korszakunk a ’80-as években! És a TNT igazából mindig is szenvedett a logisztikai kérdések megoldásával. Az utazás, a családtól való távollét mindenki számára nehéz, és mindig azok számára a legnehezebb, akiknek a legtöbbet kell utazniuk, és a legtovább vannak távol az otthontól. Jelenleg csak annyi biztos 2015-re nézve, hogy Ronni Le Tekrø tovább népszerűsíti az új szólóalbumát, és a Rypdal & Tekrø projekttel ad majd koncerteket. Diesel Dahl a Kee Marcellóval közös Tindrummal fog játszani. De a TNT szíve nem szűnt meg dobogni. Nevezzük lehetségesnek, hogy előbb vagy utóbb ismét feltámad a TNT ilyen vagy olyan formában. Mindenféle javaslatra, véleményre nyitottak vagyunk, és veletek, rajongókkal is tartjuk majd a kapcsolatot.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 pumpika666 2015-02-01 13:58
szerencsére nekünk van saját tnt-nk, áki és inti rulz! :D
Idézet
 
 
+1 #1 queensryche999 2015-01-30 17:18
Sajnálom, nagyon vártam volna egy új lemezt Harnellel.
Az "új" korszakból a 2004-es 'My Religion'-t széthallgattam, elképesztő anyag volt, és az egy évre rá kiadott 'Al the Way To the Sun' is bejött.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.