Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Képtelen lennék visszaállni arra, hogy nyolc héten át heti hat koncertet adjak”

Noha a Staind nem oszlott fel, Aaron Lewis énekes évek óta magában countryzgat, társai pedig más projektekkel foglalkoznak. A jelek szerint a csapat azzal az aktivitással bizonyosan nem is fog már újjáéledni, mint ahogyan előtte nyomultak…

„A Staind turnégépezete, ahogy te nevezted, soha többé nem fog létezni a régi formájában”, szögezte le Aaron Lewis, amikor a 104.9 The Surf rádióban arról kérdezték, mikor éledhet újjá a 2012 óta javarészt inaktív csapat. „Soha. Soha. Képtelen lennék visszaállni arra, hogy nyolc héten át heti hat koncertet adjak, ezt már nem tudom megcsinálni. Idősebb vagyok, és hozzászoktam ahhoz, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton koncertezem, aztán utána pár napra hazamegyek, kikapcsolódom, és van egy életem emellett is. És korábban nagyon-nagyon-nagyon keményen megdolgoztam azért, hogy eljussak idáig, amikor megengedhetem magamnak, hogy heti három koncerttel is remekül ellegyek.”

Mike Mushok gitáros szerint sincsenek jelenleg konkrét tervek a 2000-es évek elejének egyik legsikeresebb rockbandájának újraélesztésére. „Beszélünk róla, vagy legalábbis volt szó a dologról”, mondta Mike az iRockRadiónak. „Egyszerűen csak megfelelő időzítés szükséges hozzá. A legnagyobb kérdés persze az, hogy ha visszatérünk, hoznánk-e ki új dalokat is, vagy csak koncerteznénk. Még át kell jutnunk bizonyos akadályokon és egyéb dolgokon, hogy elérjünk idáig. Én mindenképpen szeretnék írni új zenéket is. De nem gondolom, hogy ez feltétlenül egy tízdalos lemezt jelent. Egy jó album elkészítése rengeteg munkába kerül, és manapság már egyáltalán nem fogynak a nagylemezek. Ugyanazt az eredményt kapod, ha kihozol mondjuk három dalt, már amennyiben persze ezek jók. Szóval nem tudom. Át kell beszélnünk a dolgokat, aztán meglátjuk. Remélhetőleg előbb, mint később összejön…”

A Staind legutóbbi lemeze 2011-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 sohamaar 2017-08-15 10:24
A Break the Cycle-t rongyosra hallgattam, ahogy a Dysfunction-t is. Állítólag Jon Davis szövegeinek a hatására mert ennyire őszinte dalszövegeket írni.
A későbbi lemezeik már unalmasak kicsit, de a Linkin mellett ők voltak tinédzserkorom másik fontos együttese.

"mert Aaron a szólókoncertjei n többször is megemlékezett Chesterről"

nem is csoda, anno a Crawling remixen énekelt is, egyszer koncerten is előadta a linkinnel.
Idézet
 
 
+7 #1 Robb 2017-08-15 06:37
Pedig szerintem nagy szükség lenne arra a csodára, amire a Staind volt képes.
Milliós eladásokkal a hátuk mögött is képesek voltak hétköznapi emberek hétköznapi problémáiról szólni, és mindezt olyan formában, hogy attól összefacsarodot t az ember szíve.
Szoktam figyelgetni a neten Aaron szólókoncerjeit , és hát...jó lenne, ha egyszer hozzánk is eljutna.
Nagyon jófej, egyszerű embernek tűnik, aki a szívét-lelkét kiteszi a közönség elé.
Érdekes, hogy Chester Bennington halála kapcsán fedeztem fel újra a zenéjüket, mert Aaron a szólókoncertjei n többször is megemlékezett Chesterről, aztán ennek kapcsán újra rákattantam a Staind-re is.
Egyszerű, és hatalmas ZENE!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.