Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Karácsonyi készülődés közben hallgasd a Mayhem új koncertlemezét!

Jövő tavasszal Budapesten is fellép a Mayhem, akik a klasszikus, 1994-es De Mysteriis Dom Sathanas lemez köré építik majd a programot. Év végére a banda kihozott egy teljes koncertanyagot is, amely most teljes egészében meghallgatható.

1208mayhem

Március 24-én, a svédországi Karlstadban startol a Mayhem következő turnéja, amelynek ezúttal nem egy új lemez az apropója, hanem tematikus jellegű lesz: a zenekar a komplett De Mysteriis Dom Sathanas albumot elnyomja majd a bulikon. A turné magyarországi koncertje április 15-én, a Dürerben lesz, azonban december 15-én kijött egy koncertanyag a bandától De Mysteriis Dom Sathanas Alive címmel CD-n, bakeliten, digitálisan és DVD-n. Ennek anyagát tavaly, a svédországi Norrköpingben rögzítette a csapat a Black Christmass fesztiválon, ahol karrierjük során először játszották el elejétől végéig a ’94-es albumot. Az anyag hangzásáért Tore Stjerna felelt, a produceri munkálatokat pedig Csihar Attila és a gitáros Teloch látta el, és most végig lehet hallgatni az egészet.

A magyarországi koncertről további részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 speirs 2016-12-23 19:38
Lehet, hogy bennem a hiba, de elsőre nem jött be. Igazából inkább hallgatom a lipcsi koncertet, abban valahogy érzem a lelket, míg ebben a mostaniban... Persze nem akarok trúskodni, megnézem majd őket élőben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.