Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június végén jelenik meg a Huntress második nagylemeze

0430huntressbandJúnius 28-án jelenik meg az osztrák Napalm kiadó gondozásában a Los Angeles-i Huntress második nagylemeze, a Starbound Beast. A Jill Janus énekesnő vezette okkult heavy metalosok Chris „Zeuss” Harris producerrel készítették el az új albumot, amelynek borítóját ismét Vance Kelly (Slayer, Ghost, Mastodon) alkotta meg.

A Huntress tavalyi bemutatkozó albuma, a Spell Eater komoly feltűnést keltett, amiben a dekoratív Jill és az okkult tematika is komoly szerepet játszott, ám a csapat zenéje ezek nélkül is megállja a helyét. Janus, Blake Meahl gitáros, Anthony Crocamo gitáros, Ian Alden basszer és Carl Wierzbicky dobos most elkészítette második teljes nagylemezét is, amely a Starbound Beast cím alatt jön ki Európában június végén, egy héttel később pedig az Egyesült Államokban is megjelenik.

0430huntress„A Huntress nagyon komolyan ragaszkodik Zeusshoz", mondta Janus a munkálatok megkezdése előtt Chris Harris produceri munkájáról. „Ő a legtökéletesebb megfejtés: egy igazi heavy metal producer, aki osztozik a víziónkban. Készen állunk rá, hogy leszállítsunk egy gyilkos második albumot, és Zeuss az az ember, aki segít ezt világra hozni nekünk. Hail metal!"

A banda több európai fesztiválon is fellép nyár elején, a Download és a Hammerfest már biztos számukra, majd utána a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turnén játszanak az Egyesült Államokban. A világ legnagyobb metal fesztiválturnéján idén a főszínpadon Rob Zombie, a Five Finger Death Punch, a Mastodon és az Amon Amarth zúz, a kisebbik Jägermeister színpad headlinere a Machine Head lesz, de mellettük fellép még a Job For A Cowboy, a Butcher Babies és a Battlecross is. A Huntress is ebben a leosztásban kap majd helyet. A huszonhat állomásos megaturné június 29-én indul a kaliforniai San Bernardinóban, és augusztus 4-én zárul Dallasban.

Jill Janusszal készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.