Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövőre újjáéled az A Perfect Circle

0918apcMiközben a Tool legutolsó lemeze tíz éve jelent meg, és még mindig sehogy sem állnak a folytatással, jövőre valószínűleg aktivizálja magát Maynard James Keenan énekes másik sikerzenekara, az A Perfect Circle is. A csapat turnéra indul, és új dalokon is dolgozik.

2004-ben jelent meg az A Perfect Circle harmadik és ezidáig utolsó lemeze, az Emotive, most azonban a jelek szerint megérkezhet a folytatás: Billy Howerdel gitáros és Maynard James Keenan a The Pulse Of Radiónak azt nyilatkozták, hogy jövőre turnézni indulnak, és egyben új dalokon is dolgoznak. Egy koncert máris biztos május 7-én, a Hollywood Bowlban.

A zenekar utoljára 2013-ban koncertezett az ausztrál Soundwave-eken, ahol a csapat felállásában Maynard és Billy mellett a korábbi Smashing Pumpkins-gitáros James Iha, Matt McJunkins basszer és James Friedl dobos zenélt.

 

Hozzászólások 

 
-2 #2 cápaidomár 2016-11-24 14:05
Nem szeretem az APC-t. Van néhány olyan dal, ami ideig-óráig működik, de aztán már azok se. Igen, a Judith például, vagy a Weak And Powerless... Pedig még a basszeros is a Twig... úgy értem, Jeordie Osbourne White, de hiába...
Az, hogy 10 éve semmi új a Tooltól, és akkor most újjáalakult az APC; számomra továbbra is azt sejteti, hogy nem csak kreatív problémák vannak az anyacsapatban - akármit is nyilatkoznak a tagok. Lehangol ez a hír.
Idézet
 
 
+9 #1 P 2016-11-24 10:00
Csak egy Vasbót Magazinos hírrel tudok erre reagálni:

Bő 10 évnyi várakozás után a 12 éve magáról nem sokat hallató System Of A Down fogja elkészíteni az új Tool lemezt jövőre, nyilatkozta lapunknak Serj Tankian. Maynard James Keenan szerint azért nem jelent meg idáig az új korong, mert nem akartak olyan évben albumot kiadni, amelyikben az Ossian is jelentkezik egyel, mert az visszavetné a lemezeladásokat .
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.