Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Jon olyanokkal hív, hogy megírta a legjobb dalát a Streets vagy a Gutter Ballet óta”

1004zakGrandiózus kombinált koncerttel tért vissza a színpadra az idei Wacken Open Air fesztiválon a Savatage, és Zak Stevens énekes szerint a színfalak mögött nagyon is mozgásban vannak a dolgok a banda birodalmában. Konkrétumokat egyelőre nem tudunk, de már biztosnak látszik, hogy lesz folytatás.

„Egyelőre csak beszélgetünk a következő fázisról”, mondta Zak a Rock Overdose-nak. „Nemsokára találkozni is fogunk, hiszen hamarosan indul a Trans-Siberian Orchestra turnéja, amelyre november elsejétől már próbálunk. Azt még ki kell találnunk, hogy turnézni fogunk, vagy elkezdünk inkább elkészíteni egy nagylemezt. Mindenki lelkes minden iránt. Tényleg az a legjobb, hogy a wackeni fellépés mindenkiben felélesztette a tüzet, megint összehozott minket, és most már csak azt kell kitalálni, mi a konkrét feladat. Olyan okos módon kell intéznünk a dolgokat, ami mindenkit feltüzel, és mozgásban tartja a gépezetet. Vagyis tűzben kell tartani a vasat, és nyomni a rockot. Nekem személy szerint vannak elképzeléseim azt illetően, hogy mit csinálnék szívesen, de még meg kell vitatnom a többiekkel is ezeket. Az viszont már biztos, hogy a TSO jövő tavasszal nem turnézik, ami teret hagy egy sor nagyszerű dologra.”

Stevens azt is elárulta: Jon Oliva műhelyében már nagyban készülnek az új zenék. „Jon rengeteg anyagot ír, amiről egyelőre még nem tudjuk, pontosan hol is köt majd ki, de annyit biztosan mondhatok: ő is roppant lelkes és inspirált jelenleg. Az újonnan születő ötletei kapcsán is. Írja a nótákat, aztán felhív: istenem, szerintem megírtam a legjobb dalomat a Streets vagy a Gutter Ballet óta! Én meg: hűha! Szóval baromi izgalmas, ami most a színfalak mögött folyik…”

Zak Circle II Circle zenekarának új albuma október 16-án, Reign Of Darkness címmel jön ki az earMUSIC/Edel gondozásában. A lemeztől a banda a szokásos stílust és hangulatot ígéri, viszont Zak szerint minden eddigi albumánál jobb, amit a csapattal készített, és egyben egyfajta újraértelmezése is a Circle II Circle-nek – de természetesen ízig-vérig metal, és azonnal beazonosítható lesz. A frontember zenésztársai Mitch Stewart basszer, Bill Hudson és Christian Wentz gitárosok, Henning Wanner billentyűs és Marcelo Moreira dobos.

0820c2ccA dallista az alábbi:

01. Over-Underture
02. Victim Of The Night
03. Untold Dreams
04. It's All Over
05. One More Day
06. Ghost Of The Devil
07. Somewhere
08. Deep Within
09. Taken Away
10. Sinister Love
11. Solitary Rain

Zak Stevens december 1-jére tervezett budapesti koncertje sajnos – a teljes turnéval egyetemben – elmarad.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 bogar 2015-10-05 21:52
„Jon olyanokkal hív, hogy megírta a legjobb dalát a Streets vagy a Gutter Ballet óta”

Az én dédmamám meg salakmotorozik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.