Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Joey DeMaio: „Scott Columbus aranyszívű fickó volt”

Elhunyt ex-dobosuk, Scott Columbus emlékének ajánlotta az aktuális európai koncerteken a Gates Of Valhalla dalt a Manowar legénysége. Joey DeMaióék először április 8-án, a hollandiai Kerkradében emlékeztek meg a színpadon egykori társukról, aki a múlt héten, 54 évesen távozott az élők sorából. A dal a két nappal későbbi madridi bulin is Scott emlékére szólt.

„Biztos vagyok benne, hogy már mind tudjátok: a héten elveszítettük Scott Columbust", mondta Joey DeMaio basszusgitáros a hollandiai koncerten. „Rengeteg híresztelés terjeng erről az interneten, de ezeket olyanok gyártják, akiknek nincs jobb dolguk a saját kibaszott unalmas életükben, mint felkavarni a szart. Pletykákat találnak ki, mert az életüknek kurvára nincs értelme. De megmondom nektek az igazságot: Scott Columbus a testvérünk volt, és a ti metal testvéretek is. Apa volt és barát. És óriási muzsikus, emellett pedig nagyszerű, aranyszívű fickó. Szeretett sört inni, és pokolian imádta ezt az országot is. Sosem felejtjük el őt, emléke örökké tovább él majd, mert különleges ember volt. És amíg így együtt vagyunk, a heavy metal sem halhat meg soha. Szóval, Scott, itt van neked egy szám mindazon alkalmak emlékére, amikor együtt játszottunk a csodálatos Hollandiában. Tudom, hogy fentről figyelsz minket, hiszen ott vagy fent Ronnie Dióval, Gary Moore-ral és a többi naggyal."

A zenekar ezután kezdett bele Scott egyik kedvenc dalába, az 1983-as Into Glory Ride-on található Gates Of Valhallába, amelyet aztán április 10-én Madridban is Columbus emlékének ajánlottak.

Joey a neten terjengő híresztelésekkel azokra a pletykákra célzott, amelyek szerint a dobos különböző függőségeivel és depressziójával vívott harcában maradt alul, és végül önkezével vetett véget életének. Mindezt hivatalos helyről vagy a hozzátartozók részéről természetesen nem erősítették meg, de nem is cáfolták. Columbus és a Manowar 2008-as – de csak két évvel később nyilvánosságra hozott – szakítása kapcsán is többen emlegették a dobos „egészségügyi problémáit."

Scott Columbust április 4-én érte a halál. A dobos 54 évesen távozott az élők sorából, ebből két részletben összesen 22 évet, azaz élete közel felét töltötte el a Manowar tagjaként.

 

Hozzászólások 

 
#3 Szabó Gergely 2011-04-13 19:01
Idézet - Draveczki-Ury Ádám:
Idézet - Szabó Gergely:
mondjuk 54 fele nem 22. :)

Valóban hülyén fogalmaztam, megigazítottam. :) Tudunk számolni, nyugi. :)


helyes! :)
Idézet
 
 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2011-04-13 15:02
Idézet - Szabó Gergely:
mondjuk 54 fele nem 22. :)

Valóban hülyén fogalmaztam, megigazítottam. :) Tudunk számolni, nyugi. :)
Idézet
 
 
+1 #1 Szabó Gergely 2011-04-13 14:56
R.I.P. Scott! :( mondjuk 54 fele nem 22. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.