Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Játékautó: itt a Lindám első klipje

lindam_cMegérkezett az első videó a Lindám Kabátban, mezítláb lemezéről. A név a több projektből is ismert Pacziga Lindát és társait takarja.

Első stúdióalbumával jelentkezett tavaly év végén a Lindám, a zenészszakmában már régóta ismert Pacziga Linda által vezetett csapat, akik most első videójukat is bemutatták. Nem hiába esett a zenekar választása a Játékautóra, hiszen a visszajelzések alapján egyértelműen ez a közönségkedvenc az albumról.

Az animációs szöveg klip főszereplője egy lány, akinek az álmait messzire vitte egy repülőgép, amíg üldögélt a városban. Így beül a játékautójába, és elindul a gép után. Közben pedig ahogy annak lennie kell, megjelennek a főhős segítői is, a zenekar személyében. „Sok éven keresztül nem azzal foglalkoztam teljes erőbedobással, amivel szerettem volna. Féltem a kudarctól, nem mertem megvalósítani a terveimet, szívesebben segítettem mások munkáját. Majd megrémültem attól, hogy elszalad mellettem az élet, és elkezdtem apró lépésenként dolgozni azért, hogy elérhessem azokat a célokat, amikre gyerekkorom óta vágytam. Ekkor írtam meg a Játékautót, és ezzel kezdődött az a történet, amiről a Kabátban, mezítláb lemez szól”, emlékszik vissza a dal keletkezésének időszakára Pacziga Linda.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.