Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jasta szólóban: thrashesebb, rockosabb, dallamosabb

Jamey Jasta azért ad ki szólóalbumot, mert így tudja kiadni magából a Hatebreed profiljába nem passzoló ötleteit. Az énekes első önálló nagylemeze július 26-án érkezik szimplán csak Jasta címmel, előtte egy hónappal pedig Budapesten koncertezik az anyazenekarral.

„Több benne a thrashes és a rockos összetevő", mondta a Metal Assaultnak a készülő szólólemezről Jamey. „Több a tiszta ének is a tőlem megszokottnál... Sok dalt eredetileg más előadóknak szántam, de végül annyira jól szóltak, hogy az én albumomon végezték. Ez az egész amolyan szórakozás számomra, mielőtt nekiugranánk az új Hatebreed daloknak. Mindent én csináltam rajta a vendégek részeit leszámítva, 2008-tól egészen tavalyig melóztam a lemezen. Jól esett ezeket a régebbi felvételeket is meghallgatni, és rádöbbenni, hogy még mindig ütnek. Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért megengedhettem magamnak ezt az egészet, és hálás vagyok az eOne kiadónak, hogy így támogat."

Jamey lemezén olyan illusztris vendégek teszik tiszteletüket, mint Zakk Wylde, Tim Lambesis az As I Lay Dyingból, Philip Labonte az All That Remainsből, illetve Randy Blythe és Mark Morton a Lamb Of Godból. Az énekes szerint az album ugyanakkor nem lesz hatással a következő Hatebreed anyag stílusára. „Pont azért akartam most kihozni ezt a lemezt, mert a következő Hatebreed cucc rövid, lényegretörő és brutális lesz melódiák nélkül. Vagyis most gyakorlatilag ez az egyetlen esélyem arra, hogy kieresszem a rendszeremből a másféle ötleteimet."

Az énekes nem tervez turnét a szólólemezzel, az év hátralévő része elsősorban a Hatebreedről szól, bár az Államokban a Kingdom Of Sorrow is játszik majd a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turnén, ahol egyébként Jasta főcsapata is színpadra lép. A Hatebreed június 27-én Budapesten, a Dürer Kertben játszik a Skalar szervezésében, előzenekaruk a Death By Stereo lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.