Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januártól stúdiózik a Trivium

Hamarosan nekilát sorrendben ötödik albumának a Trivium. A floridai thrash/metalcore négyes tizenhét új dallal érkezik majd a stúdióba a jelenlegi tervek szerint január 16-án, hogy megkezdjék a munkát a lemezen. Matt Heafyék a tervek szerint Colin Richardsonnal és Martin „Ginge" Forddal rögzítik majd az anyagot, amit 2011 kora nyarán akarnak megjelentetni.

Ez lesz a Trivium első albuma, amin már a banda új dobosa, a Travis Smith helyére került Nick Augusto játszik majd. A zenekar természetesen egész eddigi karrierjének legjobbját ígéri. „Mindig ezt mondjuk, de ennek a lemeznek most tényleg definitívnek kell lennie", fogalmazott korábban egy interjúban Heafy. A 2008-as Shogun utódjára tizenegy-tizenkét dal kerül majd fel, de azt még nem tudni, hogy a maradék ötöt is rögzítik-e.

Azt egyelőre egyik zenekari tag sem árulta el, hogy durvább vagy dallamosabb anyagra számíthatunk-e tőlük. A legutóbbi saját szerzésű Trivium dal, a God Of War: Blood & Metal soundtrack EP-re felkerült Shattering The Skies Above az első verziót látszik erősíteni, de reméljük, a következő lemez színvonala azért magasabb lesz annál, mint amit az a szám képviselt...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.