Shock!

július 07.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Izzy, Jerry Cantrell és Roy Mayorga is felbukkan Duff McKagan új EP-jén

0430duffMájus 12-én jelenik meg Duff McKagan új könyve, a How To Be A Man (And Other Illusions), amelynek megjelenését egy háromszámos EP is kíséri. A hasoncímű kiadványon illusztris vendégek segítik a Guns N' Roses volt basszusgitárosát.

Mint arról mi is beszámoltunk, nemrég egykori kollégájával, Izzy Stradlinnel közösen rögzített egy új dalt Duff McKagan, a Guns N' Roses és a Velvet Revolver legendás ex-basszusgitárosa. Most már az is kiderült, milyen formában jelenik meg a szám: ez lesz az egyik darab a How To Be A Man című EP-n, amely május 12-én jön ki, egy időben Duff új könyvével. Utóbbi lényegesen eltér McKagan előző könyvétől, az It's So Easy (And Other Lies)-tól, ez ugyanis nem memoár, hanem a zenésznek a Seattle Weeklyben az elmúlt években megjelent írásainak gyűjteménye, amelyek nagyjából mindenféle témát felölelnek.

Az EP-n egyébként nem Izzy az egyetlen neves vendég: eleve a vele készített dalban is Taz Bentley (Reverend Horton Heat) dobol, aki mindkét volt gunnerrel sokat dolgozott már a múltban, de emellett felbukkan a Stone Sour ütőse, Roy Mayorga, illetve egy másik igazi nagyágyú, Jerry Cantrell is az Alice In Chainsből.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.