Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Izzadt rock a Love From Above-tól

0513lfaElkészült a Love From Above első, debütáló videóklipje, amelyet Hold On című dalára forgatott a zenekar. A stoneres rockvonalon mozgó zenekar hamarosan első nagylemezét is elkészíti.

„A dalt Lászlóffy András vezetésével az R33 stúdiójában vettük fel, még tavaly nyáron”, mondja Nagy Péter, a zenekar énekese. „A forgatást is már tavaly kezdtük el, viszont a három napra tervezett munkákat csak idén februárban fejeztük be, jó munkához idő kell alapon.” A klipet Szelei Dóra rendezte, operatőr és vágó egy személyben Szilágyi Gábor volt.

A Love From Above jellemzését kezdhetnénk a progresszív és stoner rockos hatásokkal, a legjobban mégis az izzadt rock írja le a négy budapesti srác zenéjét. A csapat 2010-ben alakult Josh Homme hatására, és a jelenlegi felállásban rá egy évre kezdtek koncertezni. Azóta már bizonyítottak a Turbo, az olasz Soviet Sovie vagy a Grand Mexican Warlock előzenekaraként, továbbá a 2012-es Fekete Zaj fesztivál nagyszínpadán. Felléptek Németországban, valamint több fontosabb magyarországi underground klub színpadán, és nem mellesleg a 2012-es R33 Tehetségkutató ezüstérmesei.

A csapat közel és távoli tervei között az öt már meghallgatható szám mellé egy debütáló album és további klipek elkészítése szerepel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.