Shock!

június 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Itt szerepelnek az eddigi legsúlyosabb és a legfunkosabb dolgaink, és ez a legfogósabb albumunk is”

Három évvel ezelőtt, Welcome To Fat City címmel jelent meg a retro-rockban erős, pennsylvaniai Crobot új albuma. A Motherbrain című folytatás augusztus 23-án érkezik.

0613crobot

A Mascotnál jelenteti meg nyár végén új, sorrendben negyedik nagylemezét a pennsylvaniai Crobot, azaz Brandon Yeagley énekes, Chris Bishop gitáros és Dan Ryan dobos, akiket élőben – elfoglaltságtól függően – James Lascu és Eddie Collins basszusgitárosok segítenek ki. „Szerintem ez egy sokkal sötétebb lemez úgy zeneileg, mint szövegileg és tematikájában", mondja Yeagley. „Itt szerepelnek az eddigi legsúlyosabb dolgaink, de a legfunkosabbak is, és ez a legfogósabb albumunk is. Még jobban szélesítettük a Crobot spektrumát. A szövegek pedig nem annyira varázslókról és sárkányokról, hanem inkább a mindennapi feszültségekről és az élet küzdelmeiről szólnak. Amikor az emberek meghallják, remélhetőleg azt mondják majd: igen, ez a Crobot. Albumról albumra fejleszteni akarjuk az identitásunkat, minden körülmények között eredetiek szeretnénk lenni. A zene persze fejlődni fog, de mindig crobotos lesz."

crobot_cA dallista az alábbi:

01. Burn
02. Keep Me Down
03. Drown
04. Low Life
05. Alpha Dawg
06. Stoning The Devil
07. Gasoline
08. Destroyer
09. Blackout
10. After Life
11. The Hive

A nemrég bemutatott Keep Me Down videó után a csapat most a Low Life című szerzeményt tette közzé az albumról. A turnéról egyelőre nem tudni sokat, egyelőre csak néhány észak-amerikai koncertet kötöttek le nyár végére.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.