Shock!

augusztus 09.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt az új Marilyn Manson címadója: „Ez a konceptalbum tükör, amelyet a hallgató számára készítettünk, de mi magunk nem néznénk bele”

We Are Chaos címmel jelenik meg szeptember 11-én a Marilyn Manson zenekar tizenegyedik stúdióalbuma. Az első single – a címadó dal – máris meghallgatható.

0730manson

Ősszel érkezik a Loma Vista kiadó gondozásában az új Marilyn Manson-lemez, amelyet Shooter Jennings producerrel rögzítettek. Manson és Jennings utóbbi egy 2016-os albumán dolgoztak először közösen David Bowie Giorgio Moroderrel írt Cat People (Putting Out Fire) dalának feldolgozásán. Az új lemezen a Marilyn Manson gitárosa, Paul Wiley, illetve nemrég leigazolt új dobosa, Brandon Pertzborn (Black Flag, Doyle) is játszik, akárcsak Jennings ütőse, Jamie Douglass. „Ez a konceptalbum tükör, amelyet Shooterrel a hallgató számára készítettünk, de mi magunk nem néznénk bele", mondja Manson. „Túl sok a szoba, a szekrény, a széf és a fiók, de mindig a tükör a legrosszabb mindnyájunk emlékmúzeumának lelkében."

marilynmanson_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Red Black And Blue
02. We Are Chaos
03. Don't Chase The Dead
04. Paint You With My Love
05. Half-Way & One Step Forward
06. Infinite Darkness
07. Perfume
08. Keep My Head Together
09. Solve Coagula
10. Broken Needle

Az album három évvel követi a sorban a legutóbbi Heaven Upside Downt, a címadó dal videója pedig máris megtekinthető. A zenekar felvette a The Doors The Endjének feldolgozását is, amely elsődlegesen a Stephen King-féle Végítéletből készült friss minisorozat betétdala lesz (ebben Manson egyébként játszik is), de ez végül nem kapott helyet az anyagon.

 

Hozzászólások 

 
#1 valarmorgulisz 2020-07-30 15:07
Gospell x Coldplay
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.