Shock!

június 03.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Itt az ideje, hogy kihozzunk egy igazán dühös, súlyos, agresszív lemezt”

Ősszel érkezik a Bullet For My Valentine hetedik nagylemeze, amely a nevüket viseli címként, és most a Shatter című dal is meghallgatható róla. Jó hír, hogy a zenekar jövő év elején ismét eljut Magyarországra a turnén.

0622bfmv

Október 22-én jön ki a Spinefarm /Search & Destroy gondozásában a Bullet For My Valentine új albuma. A zenekar nevét viselő lemezt igen súlyosnak ígérik Matt Tuckék. „Ez itt a Bullet 2.0-ás verziójának kezdete – mondja a frontember. – Megmutatja, hol tartunk most: a zene friss, agresszív, és zsigeribb, szenvedélyesebb, mint valaha. Azt akartam, hogy teljes fegyverzetben, kibaszott középső ujjakat bemutatva egyből torokra menjünk. Ez itt a Bullet For My Valentine egy sokkal agresszívebb, intenzívebb arca. Mindig is bennünk volt, csak soha nem nyitottam ki a gátakat. Metaforikusan véve le akarom nyakazni az embereket ezzel a lemezzel." „Szerintem ez a Bullet For My Valentine általam ismert eddigi legvérengzőbb oldala – teszi hozzá Michael Paget szólógitáros. – Itt az ideje, hogy kihozzunk egy igazán dühös, súlyos, agresszív lemezt. Alig várom, hogy grimaszoljak ezekre a dalokra a színpadon!"

bulletformyvalentine_cA dallista az alábbi:

01. Parasite
02. Knives
03. My Reverie
04. No Happy Ever After
05. Can't Escape The Waves
06. Bastards
07. Rainbow Veins
08. Shatter
09. Paralysed
10. Death By a Thousand Cuts

A Knives és a Parasite után most a Shattert is bemutatták az albumról. A zenekar legutóbbi nagylemeze a 2018-as Gravity volt. Jó hír, hogy a lemezbemutató turné 2022. február 13-án Budapestet is eléri, a koncert helyszíne a Barba Negra lesz. A teljes körű jegyértékesítés július 27-én, 11 órakor kezdődött a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.

 

Hozzászólások 

 
#1 Squateye 2021-09-10 11:00
Hurrá, kliséfalva lakói újból támadnak. Amikor még nem egy másik világegyetemből szemlélték a történteket, az egy db. átlag feletti teljesítményük mellett (SAF) egészen szimpatikus középszer voltak, és maradhatnának is ott, ha Matt Tuckot nem hagynánk nyilatkozni; eléggé nyilvánvalóan téveszmés a srác. Le kéne szállni a "mi lehetünk a világ legnagyobb zenekara" vonatról, Heafyéknek sem jött be, de legalább ők mióta ezt elfogadták, egészen magukra találtak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.