Shock!

április 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt a második dal az új Overkillről: „Kicsit most is másmilyen a végeredmény”

Április 14-én új albummal jelentkezik az Overkill. A csapat bivalyerős összeállítású európai turnéja sajnos elkerül bennünket, de máris meghallgatható a Scorchedról a második szám.

0127overkill

Huszadik nagylemezét hozza ki tavasszal a Nuclear Blastnél az Overkill, akik rekordidőnyi rátartással, négy teljes évvel a legutóbbi The Wings Of War után dobják piacra a Scorchedot. A csapat Colin Richardson, Chris Clancy és Maor Applebaum segítségével rakta össze a stúdióban az anyagot, a borítót pedig Travis Smith jegyzi. „Mintha egy örökkévalóság telt volna el a legutóbbi találkozásunk óta! – mondja Bobby Ellsworth, azaz Blitz énekes. – Sosem telt el ennyi idő két Overkill-lemez között. Ehhez képest újra és újra átírtam a saját részeimet, aztán megint és megint. Néha azon kaptam magam, hogy Colin már keveri a nótát, de én még mindig variálok! Ez lett a normális egy teljesen abnormális időszakban: józanság az őrület közepette. Valahol persze mindez benne is van a lemezben amolyan vezérfonalként, hiszen erre volt szükségünk, talán mindnyájunknak erre volt szüksége. Kicsit most is másmilyen a végeredmény: amolyan old school megközelítésű cucc egy modern világban... Majd ti eldöntitek, megérte-e a várakozást!"

overkill_CA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Scorched
02. Goin' Home
03. The Surgeon
04. Twist Of The Wick
05. Wicked Place
06. Won't Be Comin Back
07. Fever
08. Harder They Fall
09. Know Her Name
10. Bag O' Bones

A The Surgeon című dal már ismert, most a Wicked Place is meghallgatható. A csapat ezúttal Európában kezdi a koncertezést a megjelenéssel párhuzamosan, méghozzá az Exhorder és a Heathen társaságában, de ezúttal sajnos nem jönnek Magyarország közelébe: hozzánk legközelebb Münchenben lehet elcsípni őket április 17-én.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.