Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Budapestre jön a Children Of Bodom

0409bodomNovember 22-én ismét Magyarországon, Budapesten koncertezik a finn Children Of Bodom a június 10-én megjelenő új album, a Halo Of Blood európai turnéja keretében. A buli helyszíne a PeCsa Music Hall lesz.

„A Halo Of Blood a nyolcadik stúdióalbumunk, és hiszitek vagy sem, de még mindig igyekszünk frissen tartani a receptet, miközben megtartjuk azokat az elemeket is, amik azonnal felismerhetővé teszik a Children Of Bodom hangzását”, mondja az újonnan született zenéről a főnök, Alexi Laiho énekes/gitáros. „Ezen az albumon szerepel az eddigi leggyorsabb és leglassabb dalunk is, és szövegileg is érintettünk olyan témákat, amiket azelőtt még soha. Tíz dalnyi színtiszta északi metal ez, amit akár egy sör, akár egy pohár víz társaságában élvezel, garantáltan jól fogod magad érezni közben!”

0319cobA helsinki Danger Johnny stúdióban rögzített lemezt Mikko Karmila keverte a Finnvoxban, az ének és a billentyűk producere pedig Peter Tägtgren volt. A borítóért Sami Saramäki felelt, aki korábban szintén többször dolgozott már együtt a Bodommal.

A dallista az alábbi:

01. Waste Of Skin
02. Halo Of Blood
03. Scream For Silence
04. Transference
05. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
06. The Days Are Numbered
07. Dead Man’s Hand On You
08. Damage Beyond Repair
09. All Twisted
10. One Bottle And A Knee Deep

A címadó dalban az Annihilator főnöke, Jeff Waters vendégszólózik egyet. A Bodom felvett pár feldolgozást is a lemezhez – egy Roxette és egy Bananarama örökzöldet, már persze ha hihetünk a híreknek –, ezek pontos sorsa egyelőre még nem dőlt el.

Alexiék nyáron a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnén játszanak az Egyesült Államokban, ősszel pedig Európa következik. A turnénak ismét lesz magyar állomása: a zenekar november 22-én a PeCsa Music Hallban koncertezik a Concerto jóvoltából.

 

Hozzászólások 

 
#2 Vajaspirítós 2013-04-12 14:41
Valóban nem ütik meg sokak ízlését, de bőven hallgathatóak azok..
Idézet
 
 
+1 #1 kéjsóvár bohóc 2013-04-10 21:18
Jó lenne már hallani valamit erről a lemezről! Bár az utolsó két albumuk elég gyalázatosra sikeredett! A Hate crew deathroll óta csak szédelegnek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.