Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét beindul az As I Lay Dying gépezete

Awakened címmel érkezik szeptember 25-én, a Metal Blade gondozásában a San Diego-i keresztény metalcore-os As I Lay Dying új nagylemeze, amelyet az egykori Black Flag és Descendants dobos Bill Stevenson producerrel készítettek el Tim Lambesisék, keverését pedig a feketeöves metal nagymester, Colin Richardson végzi.

Az As I Lay Dying legutóbb egy Decas című speciális gyűjteményt jelentetett meg, rajta három vadonatúj témával, feldolgozásokkal és remixekkel, utolsó hagyományos sorlemezük 2010-ben került a boltokba The Powerless Rise címmel. A banda egyelőre nem árult el túl sokat az Awakened zenei irányvonaláról, a producer személye azonban érdekes választás, hiszen Stevenson a saját punk/hardcore múltja mellett is elsősorban ezen a vonalon mozgó csapatokkal dolgozott korábban, így például a Rise Againsttel, a NOFX-szel vagy a Propagandhival. A Machine Head, Napalm Death, Fear Factory satöbbi kollaboráns Colin Richardson személye azonban megnyugtathatja azokat, akik zenei váltástól tartanak.

Az As I Lay Dying már nagyrészt elkészült az anyaggal, első új szerzeményük, a Cauterize ingyenesen letölhető a banda weboldaláról. Timék nyáron a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnén nyomulnak majd a kisebbik színpadon, ahol az Anthrax lesz a headliner. A főszínpadon a Slipknot, a Slayer és a Motörhead játszik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.