Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iron Maiden: még korántsem biztos, hogy jövőre lemezt készítenek

0423maidenNoha a pletykák egy új albumról szólnak, az Iron Maidennek állítólag még ezek dacára sincsenek konkrét tervei azt illetően, mit kezdenek magukkal 2014-ben. Dave Murray gitáros szerint a következő pár hónap biztosan pihenéssel telik majd.

„Mivel elég sokat turnéztunk idén, amikor befejezzük, először is kiveszünk egy kis szabadságot”, mondta Dave a chilei Radio Futurónak. „Egyelőre még nincsenek konkrét további terveink arra nézve, mi fog történni jövőre. Majd kivárjuk, és meglátjuk… De addig is várható egy és más: most jött ki a sörünk, ami nagyon jól fut, így őt is turnéra indítjuk, méghozzá a mi érdekünkben! Aztán a feltöltődésre megy majd el némi idő. Szóval nem vagyok benne biztos, mi fog történni jövőre, egyelőre még a levegőben lóg minden…”

A Maiden aktuális európai turnéjának negyvenöt koncertje összesen több mint 42 millió dolláros bevételt hozott a zenekar konyhájára, vagyis elképesztő sikernek bizonyult. Bizonyos pletykák szerint a csapat jövőre mindenképpen készít egy új lemezt Kevin Shirley producerrel. Amennyiben 2015-ben kijön a következő Maiden album, az ugyanakkor akár az utolsó is lehet a sorban. „Úgy gondolom, egy újabb ötéves periódus még biztosan van a zenekarban, de nehéz ezt megmondani...", mondta tavaly egy interjúban Steve Harris. „Ahogy öregszel, úgy lesz egyre nehezebb magadat karban és formában tartani. Állati keményen dolgozunk ezen. Eladnánk magunkat és mindenki mást is, ha nem így tennénk, szóval ügyelünk magunkra. De a dolog egyre keményebb."

A csapat utoljára 2010-ben jelentetett meg stúdióalbumot The Final Frontier címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.