Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iommi hihetetlenül ideges volt a birminghami koncert előtt

Elképesztően izgult a Black Sabbath birminghami visszatérő koncertje előtt a limfómával harcoló Tony Iommi, de végül minden a lehető legjobban alakult. A gitáros a beszámolók szerint láthatóan elérzékenyült a fogadtatástól.

„Hihetetlenül ideges voltam előzetesen amiatt, hogy hosszú programot játszunk, nem tudtam, képes leszek-e végig kitartani”, mondta Iommi a koncertről. „Aztán a végén semmi probléma nem adódott, mert Ozzy, Geezer és Tommy (Tommy Clufetos) mindent tökéletesen csináltak, esélyem sem kínálkozott arra, hogy fáradtnak érezzem magam. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy az egész esemény elsült, a közönség fantasztikus volt, és mindenkinek szeretném megköszönni, hogy olyan csodálatosan fogadtak. Végre ismét minden halad a maga útján! És külön köszönetet kell mondanom Tommynak is – mi hívtuk, hogy ugorjon be, és briliáns teljesítményt nyújtott.”

A koncertről szóló beszámolók szerint Iommi láthatóan elérzékenyült, amikor a nyitódal, az Into The Void után a közönség skandálni kezdte a nevét, és a későbbiekben sem spórolt a gitáros ünneplésével.

A Black Sabbath legközelebb június 10-én lép színpadra Doningtonban, a Download Fesztivál egyik napjának headlinereként. Utána augusztus elején Chicagóban játszanak a Lollapaloozán.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.