Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Insane: az összes volt és jelenlegi tag együtt az új klipben

1011insaneÚj klippel jelentkezett az Insane. A The Last Party című dalra forgatott videót még a Baltikumban lefolytatott turné előtt forgatta le a csapat, akik fejben már a következő lemezre készülnek.

„Ismét egy rendkívül eseménydús nyarunk volt, a legutóbbi klippremier (Lighthouse) óta egy nagyon sűrű és élménydús nyári fesztiválszezont éltünk meg, ráadásul az immáron véglegesített tagként visszatérő Kovács Zoli érkezésével hosszú idő után megszilárdulni látszik a gitárosi posztok kérdése is", írja a zenekar. „A már hagyományosnak tekinthető élményorgiaként is aposztrofálható Balti Turné után még egy nagyszabású ZP-s koncert emelte a nyár fényét augusztusban, majd egy kassai és egy pécsi koncertet követően beköszöntött a korábban már előrejelzett koncertmentes időszak az év hátralévő részére. Ahogy azt már az év elején is jeleztük, egyfajta kreatív feltöltődés idejét éljük most, hiszen a ránk oly jól jellemző sűrű koncertnaptár mellett nem szerettünk volna összedobni az új számokat, merthogy most ezen van a legfőbb hangsúly: megírni a Concord The World méltó folytatását."

Ami a klipet illeti, a zenekar még a Balti Turné előtt forgatta le a most debütáló videót a koncertek egyik nagy húzónótájához, a The Last Partyhoz. „Az alapkoncepciót nem akartuk túlbonyolítani, egyfajta önironikus módon a régi és a jelenlegi tagok csapnak össze egy teljesen kötetlen kis focidélután. A mi esetünkben is lehet poénkodni ilyesmivel, hogy már simán kijönne két focicsapatra való az elmúlt évek során megfordult zenészek tekintetében, mi pedig egy humoros formában összehoztuk a múlt és a jelen szereplőit, hiszen attól még, hogy a sors úgy hozta, hogy elváltak útjaink, attól még ugyanúgy örömmel gondolunk vissza a régi dolgokra és bármikor szívesen leülünk egy jó közös sörözésre, vagy épp sütögetésre, amit a klip utolsó képkockáiban is lehet látni. Nem volt egyszerű összeszervezni persze a brigádot, hiszen szinte mindenkinek más dátum lett volna jó, de végül csak sikerült, igaz, a végén így is kidőlt egy játékos az utolsó pillanatban, akinek a helyére Csobi, a zenekar régi jó barátja ugrott be spontán módon. A bíró szerepe pedig egész egyértelműen Szűcs Szabolcsért, a zenekar tiszteletbeli hatodik tagjáért kiáltott. A Lightouse forgatása után szinte egyből eldöntöttük, hogy kár lenne veszni hagyni a többi dalt, így a gyors és gördülékeny munkának köszönhetően ismét Farkas Christiánnal dolgoztunk, akivel párhuzamosan egy másik dal megfilmesítése is zajlott, aminek a premierje még szintén ez évben esedékes."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.