Shock!

január 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Indul a Metal Battle Extra tehetségkutató

Idén harminc éve először fordul elő az, hogy augusztus első hétvégéjén nem lesz Wacken Open Air, így jövőre csúszik át a 2020-ra tervezett Wacken Metal Battle Hungary is. A Metal Battle Extra a tehetségkutató online változata, amelyben közel két hónapon át keresik az ország legjobb metálzenekarait.

0707metalbattle

Gyakorlatilag minden ugyanaz, ahogyan azt eddig megszokhatták a zenekarok és a közönség, csak annyi a különbség, hogy idén nem lesz élő döntő. A nyertes automatikusan bejut a jövő évi Metal Battle Hungary döntőjébe, egy évig ingyen sört kap a próbaterembe a Pécsi Sörnek köszönhetően, 1,5 millió forint értékű promóciós csomagot nyer a verseny médiapartnereinek – Lángoló Gitárok, Budapest BEAT, NuSkull.hu, Rockstar Magazin, Shockmagazin – felajánlásában, valamint egyéb értékes különdíjak is gazdára várnak a támogatók, az Árkádia Hangszerbolt, a CONCERTO Music, az Ibanez Magyarország, a New Beat és a Dürer Kert jóvoltából.

Az óra mostantól indul: jelentkezzetek, játsszatok, nyerjetek, és jövőre talán ti játszhattok a világ legnagyobb metálfesztiválján! Az első forduló jelentkezési határideje: 2020. július 26., vasárnap, 24:00. Részletes információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.