Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Igor Cavalera klasszikus Sepultura-újjáalakulásban reménykedik

Még épp csak megjelent a Cavalera Conspiracy harmadik albuma, a Pandemonium, de a Cavalera tesókat természetesen máris mindenki arról faggatja az aktuális interjúkban, hogy mikor állnak végre ismét össze Andreas Kisserrel és Paulo XistoPinto Jr.-ral. Mint újfent kiderült, ha Igoron múlik, bármikor – ha pedig Kisseren, akkor biztosan nem mostanában…

„Remélem, de egyelőre semmi sem biztos”, válaszolta Igor a Metal Waninak, amikor arról kérdezték, lát-e esélyt a klasszikus Sepultura-felállás összeállására. „Most egyedül az biztos, amit Maxszel csinálok, vagyis a Cavalera Conspiracy. Az egész Sepultura-dolgot illetően pedig nem tudjuk, összejön-e valaha vagy sem. De őszintén szólva tényleg reménykedem benne, hogy egy nap összejöhet, méghozzá egy roppant ütős formában.”

Mindezzel csak annyi a gond, hogy egyrészt Igor nemrég még azt fejtegette, hogy a Sepulturának már rég fel kellett volna oszlania, bátyja pedig még tovább ment: ő egyenesen azt terjesztette idén, hogy az Andreas Kisser-féle banda hamarosan le is teszi a lantot. Emellett pedig Kisser továbbra sem akar hallani a dologról, aminek ismét hangot adott egy interjúban a napokban. „Ez az egész téma iszonyatos púp a hátunkon”, szögezte le a gitáros. „Állatira dühít minket, hogy állandóan nyomás nehezedik ránk az újjáalakulás-baromság miatt a másik oldalról, hiszen különösen Max és Gloria állandóan felhozza a témát. Mióta Max lelépett, alaposan hozzászoktunk ahhoz, hogy szó van a dologról, de mindig elérkezik az a pont, amikor valamiből eleged lesz. Az ő döntése volt, hogy elmegy: mi sosem rúgtunk ki senkit, csak a menedzserünket, azaz Gloriát. De Maxet vagy Igort vagy Jean Dolabellát nem mi tettük ki a zenekarból, hanem saját akaratukból távoztak, mert nem érezték magukat otthon a csapatban. És ezzel nincs is semmi gond, hiszen senkit sem kényszeríthetsz rá, hogy bábként ott maradjon valahol, ahol egyébként nem szeretne.”

 

Hozzászólások 

 
+6 #9 cápaidomár 2014-11-13 03:09
Mennyire semmi értelme ezt feszegetni... A klasszikus Sepunak évekkel ezelőtt vége szakadt, és még mindig van aki nem volt képes felfogni.

Baromi izgalmas lehet ennyi év után is erre az egy kérdésre válaszolni... Újra és újra...
Komolyan tisztelem Andreas Kisseréket, hogy képesek még mindig intelligens ember módjára kezelni. Kár, hogy a "másik oldalról" ez nem mondható el.
Idézet
 
 
+6 #8 Igor Igorovics 2014-11-13 00:07
Azért 17 év után igazán leszállhatnának már erről a témáról...
Idézet
 
 
+4 #7 shmonsta 2014-11-12 21:55
Ez ízlés kérdése, a Sepu nekem teljesen megfelelő albumokat készített az utóbbi 10 évben is. Az emberi oldal az már nem ízlés kérdése, hanem tényszerűen mellettük szól.
Idézet
 
 
+3 #6 miso 2014-11-12 21:14
Az elmúlt 10 évben a sepu a soulfly és a cavalera cons sem adott ki normális albumot.
Elég nagy csalódás hogy a Dark Ages óta az egész bagázs dögunalmas zenét csinál, azok akik alkották az Arise, Beneath, Chaos, Roots albumokat.

Szerintem együtt sem lennének jobbak, csak csalódnánk bennük.
Idézet
 
 
+18 #5 Dead again 2014-11-12 15:59
Minek? Hogy elsunyiskodja a témákat, Max meg kiabáljon a maradék hangján, ugrálva a színpad közepén, miközben lóg díszként a nyakában a gitár? Mindeközben pedig Andreas megpróbálja eljátszani mind a két gitárt egy gitáron egyszerre?
Idézet
 
 
+13 #4 shmonsta 2014-11-12 13:04
Sokatmondó, hogy a saját új lemezük kapcsán készülő beszélgetésekbe n is ez a téma. A Sepultura helyett a saját produkciókra kéne némi energiát fordítani, mert a Sepu lemezen is és élőben is sokkal erősebb.
Idézet
 
 
+11 #3 Ric$ 2014-11-12 12:53
Annyira hiányoznak a Cavalera-k a jelenlegi Sepu-ból, mint szar a zsebből. Menjen mindenki a maga útján. Személy szerint jobban szeretem a Derrick Green-es lemezeket. Amikor valaki reuniont akar, mindig a Cannibal Corpse jut eszembe. Ők is jobban jártak Corpsegrinderre l... :)
Idézet
 
 
+14 #2 P 2014-11-12 11:13
Szerintem Paul Di'Anno is reménykedik egy Iron Maiden reunionban legalább egy koncert erejére...
Idézet
 
 
+24 #1 bogar 2014-11-12 10:14
Igon beszállhatna mondjuk DJ-nek a mostani Sepu-ba. Max meg lehetne az a fickó, aki a koncert előtt lekészíti a pohár söröket a dobcucc mellé. Az tényleg ütős lenne! :-P
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.