Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Igazi metal, ennyi a nagy terv”

0418ewizElkészült új lemezének munkálataival a londoni Electric Wizard. Egyelőre még nem tudni, mikor jelenhet meg a doomsterek következő albuma, és azt sem, milyen címmel, az viszont már biztos, hogy Jus Obornék leszerződtek rá a finn Spinefarm kiadóval.

„Igazi metal, ennyi a nagy terv", mondja az albumról Jus. „Továbbra is kiállunk a lázadás ügye mellett, és a kölykökkel vagyunk: harcolunk, hányunk, szívjuk a füvet, satöbbi... Az Electric Wizard önálló egység a saját történetével, szimbólumaival, és ezzel az új anyaggal vissza akartunk térni az alapvető értékekhez. Így aztán primitív lett. Vissza szerettünk volna ásni a gonosz lényegig: szex, drogok, erőszak, forradalom... Hogy ismét olyan zenekar legyünk, amelyik együtt lóg és keményen jammel. Nem betanítjuk egymásnak a nótákat, hanem érzésre dolgozzuk ki őket. Ha eleget jammeltek és egy húron pendültök művészileg, zeneileg meg mindenhogyan, elköteleződtök az ügy mellett, és magától jön majd a jó zene. Én legalábbis szilárdan hiszek ebben..."

Az Electric Wizard legutóbbi lemeze 2010-ben jelent meg Black Masses címmel. Aki kedveli a kuriózumokat, annak a csapat dalait akusztikus formában újraértelmező, titokzatos Acoustic Wizarddal is érdemes tennie egy próbát.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Chaoslady 2014-04-21 22:23
Imádom ezt a zenekart \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.