Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

I Want To Fuck You To Death címmel írt szöveget Lemmy a Huntressnek

0518lemmyjillI Want To Fuck You Death a címe annak a dalnak, amely a Los Angeles-i okkult heavy metalos Huntress hamarosan megjelenő második lemezén, a Starbound Beasten kap helyet, fő érdekessége pedig nem a cím, hanem az, hogy a Motörhead frontembere, Lemmy Kilmister is társszerző benne. A szám máris meghallgatható.

„A korábbi zenekarom, a Chelsea Girls révén ismertem meg Lemmyt”, mondja a különös kooperációról a Huntress énekesnője, Jill Janus. „Hard rock és metal feldolgozásokat játszottunk ismert vendégekkel, Lemmy pedig már eleve jóban volt a csajokkal, így elnyomtuk együtt az Ace Of Spadest, ami állati jól sikerült. Továbbra is kapcsolatban maradtunk, és néha összefutottunk a Rainbow bárban pár italta. Pár hónapja néhány whiskey-kóla mellett megkérdeztem tőle, nem lenne-e kedve szöveget írni egy Huntress dalra, ő pedig egyből kötélnek állt. Pár hét múlva meglátogattam a stúdióban, ahol az új Motörhead lemezen dolgoznak, ő pedig a kezembe nyomott két jegyzetfüzet-lapot, rajtuk az I Want To Fuck You To Death szövegével. Óriási megtiszteltetés ez számomra, ez a legromantikusabb dal, amit csak valaha hallottam.”

0430huntress

„Először a Chelsea Girlsben hallottam Jill hangját, és fenomenális volt”, teszi hozzá Lemmy. „Ezt a szöveget az ő nézőpontjából írtam, eleve ő inspirálta, neki íródott. Mindig is egy lágy helyen őriztem őt a szívemben – és persze egy kemény helyet is fenntartottam neki…”

A dal egy lájk ellenében máris meghallgatható a Huntress facebookos oldalán. A zenekar tavalyi bemutatkozó albuma, a Spell Eater komoly feltűnést keltett, amiben a dekoratív Jill és az okkult tematika is komoly szerepet játszott, ám a csapat zenéje ezek nélkül is megállja a helyét. Janus, Blake Meahl gitáros, Anthony Crocamo gitáros, Ian Alden basszer és Carl Wierzbicky dobos második teljes nagylemeze, a a Starbound Beast június végén jön ki Európában, producere Chris Harris, azaz Zeuss volt.

A banda több európai fesztiválon is fellép nyár elején, a Download és a Hammerfest már biztos számukra, majd utána a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turnén játszanak az Egyesült Államokban. A világ legnagyobb metal fesztiválturnéján idén a főszínpadon Rob Zombie, a Five Finger Death Punch, a Mastodon és az Amon Amarth zúz, a kisebbik Jägermeister színpad headlinere a Machine Head lesz, de mellettük fellép még a Job For A Cowboy, a Butcher Babies és a Battlecross is. A Huntress is ebben a leosztásban kap majd helyet. A huszonhat állomásos megaturné június 29-én indul a kaliforniai San Bernardinóban, és augusztus 4-én zárul Dallasban.

Jill Janusszal készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Zoli 2013-05-20 09:42
"Mindig is egy lágy helyen őriztem őt a szívemben – és persze egy kemény helyet is fenntartottam neki…”

Mindig is bírtam Lemmy beszólásait!
Idézet
 
 
+2 #1 codename333 2013-05-19 15:33
motörheadet írjon :D inkább..... :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.