Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Huszonkét év után huszonhárom szám huszonnégy percben: jön az új Dropdead-lemez

Szeptember 25-én új nagylemezzel jelentkezik a Dropdead. A Rhode Island-i hardcore/punkok legutóbb 1998-ban adtak ki teljes albumot.

0722dropdead

Elég régóta várja a világ a Dropdead harmadik nagylemezét, ám szeptemberben végre ez az anyag is megjelenik: a simán csak a csapat nevét viselő album huszonkét év után kerül forgalomba. A Kurt Ballou és Zach Weeks segítségével rögzített kiadvány huszonhárom dalt rejt majd mindössze 24 percben, és mind a zenét, mind az éneket tekintve hoz majd bizonyos változásokat a korábbiakhoz képest, bár ennyi idő után ez talán nem is annyira meglepő. A szövegek továbbra is társadalmi problémákat boncolgatnak. „Sötét időket élünk, mi pedig így, ebben a pozitív formában adjuk ki magunkból a dühünket és az elégedetlenségünket”, mondja a csapat.

Az új lemez mellett már folyik a munka minden korábbi Dropdead-hangzóanyag újrakeverésén és újramaszterizálásán, előbb-utóbb ezek is megjelennek majd. További részletek hamarosan, két új dal, a Prelude és a Torches klipje máris megtekinthető.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.