Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Huszonhatodszorra is lecsap Japán első számú heavy metal zenekara

0415loudnessJúnius 3-án új lemezzel jelentkezik a japán Loudness. A The Sun Will Rise Again már Akira Takasakiék huszonhatodik (!) stúdióalbuma lesz.

A Loudness legutóbb 2012-ben adott ki sorlemezt a roppant fantáziadús 2012 címmel, a folytatás pedig már nyár elején megérkezik. A zenekar egy új dalt már játszott is a Monsters Of Rock luxushajón pár héttel ezelőtt Immortality címmel, ennek felvétele alább megtekinthető.

A zenekar mai felállását egy kivétellel alapemberek alkotják, hiszen Akira Takasaki gitáros, Masayoshi Yamashita basszer és Minour Niihara énekes mind ott voltak a Loudness 1981-es alapításánál. Az egyetlen frissebb igazolás Masayuki Suzuki dobos, aki a 2008-ban elhunyt Munetaka Higuchi helyén üti a bőröket.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 queensryche999 2014-04-16 08:49
Sajnos ez már régen nem az igazi. A Mike Vescera fémjelezte korszak - különösen a Soldier of Fortune lemez - és az azt megelőző anyagok viszont kihagyhatatlano k. Énekesfronton számomra sajnos senki nem közelíti meg őt ebben a bandában - se előtte, se utána. Persze Akira gitártémái a legtöbb lemezen óriásiak, leszámítva a durvulós dolgaikat, azok egyáltalán nem tetszenek. Aki még nem ismeri, feltétlen keressen rá a '80-as évek Loudness anyagaira, különös tekintettel a Soldier lemezre! Az egy állócsillag!

http://www.youtube.com/watch?v=iCe_uk5Ej0Q
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.