Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

How To Be A Man: hallgasd meg Duff, Izzy, Cantrell és Mayorga közös dalát!

0430duffMájus 12-én jelenik meg Duff McKagan új könyve, a How To Be A Man (And Other Illusions), amelynek megjelenését egy háromszámos EP is kíséri. A címadó dal máris meghallgatható az anyagról.

Mint arról mi is beszámoltunk, nemrég egykori kollégájával, Izzy Stradlinnel közösen rögzített egy új dalt Duff McKagan, a Guns N' Roses és a Velvet Revolver legendás ex-basszusgitárosa. Most már az is kiderült, milyen formában jelenik meg a szám: ez lesz az egyik darab a How To Be A Man című EP-n, amely május 12-én jön ki, egy időben Duff új könyvével. Utóbbi lényegesen eltér McKagan előző könyvétől, az It's So Easy (And Other Lies)-tól, ez ugyanis nem memoár, hanem a zenésznek a Seattle Weeklyben az elmúlt években megjelent írásainak gyűjteménye, amelyek nagyjából mindenféle témát felölelnek.

Az EP-n egyébként nem Izzy az egyetlen neves vendég: eleve a vele készített dalban is Taz Bentley (Reverend Horton Heat) dobol, aki mindkét volt gunnerrel sokat dolgozott már a múltban, de emellett felbukkan a Stone Sour ütőse, Roy Mayorga, illetve egy másik igazi nagyágyú, Jerry Cantrell is az Alice In Chainsből. Duff most a címadó számot tette közzé az anyagról, amelyben Cantrell és Izzy mellett Mayorga dobol – vagyis mint ebből is kikövetkeztethető, Stradlin még legalább egy másik szerzeményben szerepet kapott az EP-n.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.