Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hónapok óta készen várja a megjelenést Rob Zombie új albuma

0719robGyakorlatilag hozzá sem kell már nyúlnia az új lemezhez Rob Zombie-nak, de az énekes szerint a 2013-as Venomous Rat Regeneration Vendor folytatása már biztosan nem jelenik meg idén. Ennek ugyanakkor oka van: komoly vizuális körítés jár majd mellé.

„Talán márciusban jelenhet meg a lemez, mert egy nagyszabású vizuális dolgot szeretnék társítani hozzá”, magyarázta az énekes a Louder Noise-nak a késés okát. „Le akarok forgatni hozzá tizenhárom klipet vagy akár egy teljes filmet, és mivel jelenleg a 31 című filmemen dolgozom, eddig még nem nyílt alkalmam rá. Talán januárban ráérek majd, és utána hamarosan meg is jelenhet a lemez. Amit egyébként nagyon szeretek. A legutóbbi albumom régóta a kedvenc munkám volt, mert előtte elértem egy mélypontot a lemezkészítéssel. Unalmassá vált a dolog, utáltam stúdiózni, és a legutóbbival ismét visszatért az inspiráció. Ez a mostani pedig ebből a szempontból annak a folytatása lesz. Nyilván nem lehet egy pályafutás minden mozzanata a legjobb, viszont néha határozottan úgy érzed, hogy valami különlegeset alkottál. Na, ez most ilyen eset. Összesen nagyjából egy évet fordítottunk a lemezre: pár hétig dolgoztunk, utána jött néhány hónap szünet, aztán visszatértünk hozzá. Szóval vele éltünk hosszú időn át, amitől úgy gondolom, sokkal jobb is lett a végeredmény.”

Noha Zombie jelenleg is nyakig áll a különböző filmes projektekben – a thriller-jellegű 31 mellett ő rendezi a legendás komédiás, Groucho Marx életéről szóló mozit is –, a The Pulse Of Radiónak elárulta: nem tervezi félbehagyni zenei karrierjét. „Az emberek állandóan azt kérdezik, meddig tudom még csinálni ezt, meddig akarom még folytatni, de mindig csak azt tudom válaszolni: amíg élvezem. Mert ez a dolog lényege. Nincs szükségem már pénzre, szóval nem kell elvonszolni a seggemet egy turnéra csak azért, hogy keressek vele, mert jól megy a sorom. Vagyis ha nem élvezem a dolgot, akkor baromság lenne folytatni. Ugyanis ha nem élvezel valamit, akkor a munkád sem lesz jó minőségű. Látszani fog rajtad, hogy egy szánalmas arc vagy, aki csak a pénzért nyomja, és soha nem akartam ilyen lenni.”

A White Zombie húsz éve megjelent Astro-Creep: 2000... albumáról itt olvashatsz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 suizidium 2015-08-13 03:03
Ha a Venomous szintjét hozza - tuti befutó!
Idézet
 
 
+4 #2 shmonsta 2015-08-12 19:58
Engedi. Vicces lenne, ha nem engedné :)
Idézet
 
 
+3 #1 Svet 2015-08-12 15:49
Szerintem John5-val lehetetlen rossz albumot csinálni. Csak az a kérdés mennyire engedi be a dalszerzésbe Mr.Zombie. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.