Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Homesick: még egy szám Mike Tramp új szólólemezéről

miketramp_cStray From The Flock címmel jelenik meg a Target kiadónál Mike Tramp új albuma, amelyről máris meghallgatható egy újabb dal. A White Lion egykori frontembere továbbra is azt a lazább, akusztikusabb irányt viszi szólóban, amit legutóbbi pár lemezén.

Március 1-jén új albummal jelentkezik Mike Tramp. A Stray From The Flock a White Lion egykori énekesének azon irányvonalába passzol, amelyet a '90-es évek végén kezdett meg első hagyományos szólólemezével, a Capricornnal, vagyis a zene nem hajmetalos jellegű, hanem inkább amolyan belazult, de kellően komoly singer/songwriter-cucc, főként akusztikus hangszereléssel.

A Peter Masson hangmérnökkel készített album Mike szerint a 2013-as Cobblestone Streethez áll a legközelebb. Ha hihetünk az énekesnek, idén több mint száz koncertet ad majd az anyag kapcsán szólóban – az elsőket Észak-Amerikában februártól –, az első single pedig már ismert Dead End Ride címmel. Mike most a Homesick című dal egy akusztikus felvételét tette közzé, amelyet egy koppenhágai hangszerboltban adott elő.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.